Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagreb Kras NK QHEWSEH
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Bakočević rent richting de bal. Bakočević speelt de bal door. Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović onderschept slim de pass. Klještanović schiet op doel. Kekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar geeft een lange en hoge pass. Livadić rent richting de bal. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Teinović geeft de bal voor. Stambolija kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukoša de bal. Begović is nu in balbezit. Begović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kekić speelt de bal door. Dostinić kopt de bal weg. Arnaut kan de bal niet met de borst controleren. Begović onderschept slim de pass. Begović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lisica is nu in balbezit. Lisica geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Teinović de bal onder controle te krijgen. Dostinić rent richting de bal. Dostinić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Livadić kopt de bal weg. Lisica heeft problemen om de bal te vangen. Vičević is nu in balbezit. Klještanović rent richting de bal. Klještanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stipandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipandić geeft de bal voor. Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakočević rent richting de bal. Bakočević geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stambolija probeert naar een medespeler te passen. Dostinić is nu in balbezit. Dostinić passt de bal in één keer door. Begović is nu in balbezit. Begović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 62%, QHEWSEH 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagreb Kras NK - QHEWSEH 0:0

55e minuut.
Begović heeft problemen om de bal te vangen. Arnaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović onderschept slim de pass. Begović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - QHEWSEH 1:0

67e minuut.
Stambolija bereikt de bal nog maar net als eerste. Stambolija passt de bal met de wreef. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vukoša de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ridžić kan de bal niet met de borst controleren. Zubak geeft een hoge lob. Begović is nu in balbezit. Begović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - QHEWSEH 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 58%, QHEWSEH 42%.
Zagreb Kras NK - QHEWSEH 2:0