Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 GFSGHAD
veza Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Savović heeft problemen om de bal te vangen. Mareković rent richting de bal. Savović begaat een overtreding. Savović krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Vršek met een sublieme pass. Ceranka is nu in balbezit. Samborski rent richting de bal. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 1:0

5e minuut.
Petrenko rent richting de bal. Dražović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski geeft een lange en hoge pass. Denković is nu in balbezit. Petrenko onderschept slim de pass. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 2:0

16e minuut.
Petrenko is nu in balbezit. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lukašek ... Strafschop! Samborski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samborski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 3:0

24e minuut.
Ceranka passt de bal in één keer door. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski probeert naar een medespeler te passen. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 4:0

26e minuut.
Vršek met een sublieme pass. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka passt de bal zonder na te denken. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trn de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Samborski rent richting de bal. Petrenko rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalabić met een sublieme pass. Ceranka kopt de bal weg. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 5:0

40e minuut.
Ceranka geeft een hoge lob. Dražović heeft problemen om de bal te vangen. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 22%, GFSGHAD 78%.
Moslavac1 - GFSGHAD 6:0

58e minuut.
Ceranka passt de bal in één keer door. Wasilkowski rent richting de bal. Wasilkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Samborski de bal. Samborski schiet op doel. Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

60e minuut.
Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek geeft de bal voor. Dražović heeft problemen om de bal te vangen. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vršek met een sublieme pass. Samborski heeft problemen om de bal te vangen. Dražović bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski onderschept slim de pass. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Vršek rent richting de bal. Vršek geeft een lange en hoge pass. Samborski heeft problemen om de bal te vangen. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vršek rent richting de bal. Vršek probeert naar een medespeler te passen. Wasilkowski probeert naar een medespeler te passen. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Kalabić trapt de bal weg. Diangana kopt de bal weg. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - GFSGHAD 7:0

72e minuut.
Vršek is nu in balbezit. Vršek passt de bal met de wreef. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wasilkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Samborski de bal. Samborski met een sublieme pass. Petrenko rent richting de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Dražović met een harde bal richting middenveld. Diangana kopt de bal weg. Daar is Samborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski passt de bal met de wreef. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski rent richting de bal. Samborski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 24%, GFSGHAD 76%.
Moslavac1 - GFSGHAD 7:0