Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandence Moslavac1
Normal Tactiek veza
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.2
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Telak is nu in balbezit. Telak passt de bal zonder na te denken. Monteno heeft problemen om de bal te vangen. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Petrenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Monteno de bal. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ... Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:1

10e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Rak onderschept slim de pass. Rak geeft de bal voor. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft een lange en hoge pass. Samborski rent richting de bal. Samborski schiet op doel. Monteno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Perko probeert de bal met de borst te controleren. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lončar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petrenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Samborski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:2

29e minuut.
Vršek passt de bal met de wreef. Bobrov is nu in balbezit. Bobrov passt de bal met de wreef. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek probeert naar een medespeler te passen. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka speelt de bal door. Daar is Samborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bobrov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lončar probeert naar een medespeler te passen. Diangana kopt de bal weg. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrenko rent richting de bal. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:3

36e minuut.
Daar is Šipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazić is nu in balbezit. Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Telak rent richting de bal. Samborski onderschept slim de pass. Petrenko is nu in balbezit. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Monteno probeert de bal aan de voet te houden. Strikoman probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wasilkowski neemt de hoekschop. Petrenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:4

40e minuut.
Petrenko speelt de bal door. Daar is Samborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vršek de bal. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:5

44e minuut.
Monteno is nu in balbezit. Monteno geeft een hoge lob. Inworp. Wasilkowski met een snelle inworp. Ceranka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 80%, Moslavac1 20%.
sandence - Moslavac1 0:5

47e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. Monteno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal in één keer door. Petrenko is nu in balbezit. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Telak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samborski is nu in balbezit. Samborski passt de bal met de wreef. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:6

64e minuut.
Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka passt de bal in één keer door. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. Strikoman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:7

72e minuut.
Vršek speelt de bal door. Bobrov is nu in balbezit. Bobrov passt de bal zonder na te denken. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:8

75e minuut.
Ceranka met een sublieme pass. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana passt de bal in één keer door. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wasilkowski speelt de bal door. Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal zonder na te denken. Samborski rent richting de bal. Samborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Strikoman met een harde bal richting middenveld. Ceranka speelt de bal door. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko verovert de bal door een tackle van achteren. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samborski de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap. Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:9

89e minuut.
Samborski onderschept slim de pass. Petrenko is nu in balbezit. Samborski rent richting de bal. Samborski schiet op doel. Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - Moslavac1 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 77%, Moslavac1 23%.
sandence - Moslavac1 0:10