Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 sandence
veza Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap. Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monteno heeft problemen om de bal te vangen. Lončar rent richting de bal. Ivacsák onderschept slim de pass. Ivacsák draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 1:0

9e minuut.
Samborski met een sublieme pass. Bobrov met een sublieme pass. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 2:0

9e minuut.
Križan rent richting de bal. Križan probeert naar een medespeler te passen. Luketić is nu in balbezit. Samborski onderschept slim de pass. Samborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peroš met de inworp. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Šokota is nu in balbezit. Vršek is nu in balbezit. Šokota maakt een afschuwelijke overtreding. Šokota krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wasilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasilkowski met een sublieme pass. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap. Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 3:0

23e minuut.
Vršek probeert naar een medespeler te passen. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák passt de bal in één keer door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Šokota is nu in balbezit. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski probeert naar een medespeler te passen. Ivacsák rent richting de bal. Ivacsák schiet op doel. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Samborski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ivacsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap. Strikoman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 4:0

34e minuut.
Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Ivacsák is nu in balbezit. Ivacsák passt de bal in één keer door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bobrov geeft een hoge lob. Samborski rent richting de bal. Ceranka speelt de bal door. Ivacsák is nu in balbezit. Ivacsák draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wasilkowski onderschept slim de pass. Wasilkowski probeert naar een medespeler te passen. Ceranka speelt de bal door. Ivacsák rent richting de bal. Ivacsák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 23%, sandence 77%.
Moslavac1 - sandence 4:0

46e minuut.
Gazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazić geeft de bal voor. Samborski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Venijer rent richting de bal. Norman onderschept slim de pass. Križan begaat een overtreding. Norman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Norman kan niet meer verder spelen. Štefulj komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Wasilkowski passt de bal in één keer door. Ivacsák rent richting de bal. Samborski rent richting de bal. Samborski draait met de bal, schiet en ... Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 5:0

52e minuut.
Daar is Ivacsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazić is nu in balbezit. Ivacsák verovert de bal door een tackle van achteren. Ivacsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 6:0

61e minuut.
Vršek is nu in balbezit. Šipka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vršek raakt geblesseerd tijdens het duel. Diangana komt bij de bal en schiet. Ivacsák springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Samborski is nu in balbezit. Lončar is nu in balbezit. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski draait met de bal, schiet en ... Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Wasilkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Šipka de bal. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel. Monteno probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Luketić kopt de bal weg. Ceranka speelt de bal door. Klungelig pakt Ivacsák de bal. Ivacsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - sandence 7:0

76e minuut.
Diangana speelt de bal door. Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal met de wreef. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák draait met de bal, schiet en ... Strikoman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bobrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samborski is nu in balbezit. Samborski passt de bal zonder na te denken. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Vršek geeft een hoge lob. Strikoman met een sublieme pass. Diangana kopt de bal weg. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivacsák schiet op doel. Strikoman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Vršek speelt de bal door. Bobrov heeft problemen om de bal te vangen. Bobrov passt de bal met de wreef. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 17%, sandence 83%.
Moslavac1 - sandence 7:0