Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo123 QHEWSEH
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Stipandić is nu in balbezit. Stipandić passt de bal met de wreef. Šestić is nu in balbezit. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Livadić geeft de bal voor. Inworp. Berović met de inworp. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bakočević geeft een hoge lob. Kunić kopt de bal weg. Arbanas heeft problemen om de bal te vangen. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klještanović schiet op doel. Juričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - QHEWSEH 0:1

20e minuut.
Arnaut probeert de bal aan de voet te houden. Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikan met een sublieme pass. Kilić is nu in balbezit. Kilić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo123 - QHEWSEH 1:1

28e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić probeert naar een medespeler te passen. Šestić speelt de bal door. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Livadić rent richting de bal. Šestić rent richting de bal. Šestić speelt de bal door. Kilić rent richting de bal. Kilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 42%, QHEWSEH 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo123 - QHEWSEH 1:1

51e minuut.
Berović passt de bal met de wreef. Livadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić onderschept slim de pass. Šestić is nu in balbezit. Šestić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stipandić met een snelle inworp. Livadić is nu in balbezit. Livadić met een sublieme pass. Moldovan rent richting de bal. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić is nu in balbezit. Šestić probeert naar een medespeler te passen. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan speelt de bal door. Klještanović is nu in balbezit. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - QHEWSEH 1:2

62e minuut.
Kutlagić is nu in balbezit. Kutlagić probeert naar een medespeler te passen. Stipandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Berović is nu in balbezit. Berović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Vugdelija is nu in balbezit. Vugdelija met een sublieme pass. Daar is Kilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilić haalt uit met een fantastische trap. Daar is Arnaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ridžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidrag verovert de bal door een tackle van achteren. Milidrag speelt de bal door. Kilić is nu in balbezit. Kilić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 44%, QHEWSEH 56%.
dinamo123 - QHEWSEH 1:2