Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QHEWSEH dinamo123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Šestić met een sublieme pass. Berović geeft een lange en hoge pass. Milidrag kopt de bal weg. Kilić is nu in balbezit. Kilić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stipandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stipandić met een sublieme pass. Vičević is nu in balbezit. Vičević schiet op doel. Vorkapić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - dinamo123 1:0

29e minuut.
Ridžić geeft de bal voor. Vičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Burin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičević onderschept slim de pass. Vičević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Livadić de bal. Kunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunić probeert naar een medespeler te passen. Kilić rent richting de bal. Kilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 52%, dinamo123 48%.
QHEWSEH - dinamo123 1:0

46e minuut.
Vugdelija geeft een lange en hoge pass. Pelikan is nu in balbezit. Kilić onderschept slim de pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Teinović verovert de bal door een tackle van achteren. Teinović geeft de bal voor. Klungelig pakt Burin de bal. Vičević is nu in balbezit. Vičević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - dinamo123 2:0

73e minuut.
Vugdelija passt de bal zonder na te denken. Pelikan rent richting de bal. Pelikan geeft een hoge lob. Bakočević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakočević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vičević heeft problemen om de bal te vangen. Vugdelija rent richting de bal. Vugdelija speelt de bal door. Kilić rent richting de bal. Kilić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Vičević rent richting de bal. Klještanović is nu in balbezit. Vičević rent richting de bal. Klještanović is nu in balbezit. Klještanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 55%, dinamo123 45%.
QHEWSEH - dinamo123 2:0