Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagreb Kras NK Footballmas
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.6 gemiddelde waardering 49
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Benthuys rent richting de bal. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar controleert de bal met de borst. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:1

6e minuut.
Vozarik met een sublieme pass. Üstünkar rent richting de bal. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:2

7e minuut.
Stambolija bereikt de bal nog maar net als eerste. David rent richting de bal. David speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Corbu de bal. Corbu passt de bal in één keer door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Vešmašina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vozarik met een sublieme pass. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vešmašina. Üstünkar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Üstünkar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:3

11e minuut.
Oprea geeft de bal voor. Benthuys kopt de bal weg. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. Kekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:4

13e minuut.
Stambolija rent richting de bal. David verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Benthuys springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Vešmašina de bal. Benthuys is nu in balbezit. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Saha met een sublieme pass. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Vešmašina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Corbu speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys passt de bal zonder na te denken. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Kekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprea neemt de hoekschop. Üstünkar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:5

23e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft de bal voor. Klungelig pakt Komar de bal. David is nu in balbezit. David schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:6

29e minuut.
Üstünkar met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vešmašina de bal onder controle te krijgen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. Kekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:7

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vešmašina trapt de bal weg van het doel. Corbu kopt de bal weg. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Saha probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. Vešmašina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:8

40e minuut.
Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Renko rent richting de bal. Saha onderschept slim de pass. Saha geeft een hoge lob. Benthuys springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:9

42e minuut.
Vozarik verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik met een sublieme pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys met een sublieme pass. David is nu in balbezit. David schiet op doel. Üstünkar controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vešmašina rent richting de bal. Üstünkar onderschept slim de pass. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 84%, Footballmas 16%.
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:10

47e minuut.
Oprea speelt de bal door. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:11

51e minuut.
Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar heeft problemen om de bal te vangen. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Saha speelt de bal door. Corbu rent richting de bal. Corbu speelt de bal door. Daar is Üstünkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:12

54e minuut.
Kekić met een sublieme pass. Oprea speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:13

61e minuut.
Harispe rent richting de bal. Harispe speelt de bal door. Vozarik speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:14

62e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zubak. Oprea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Harispe met een snel genomen vrije trap. Vujica kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:15

64e minuut.
Stambolija bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:16

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Üstünkar de bal onder controle te krijgen. Üstünkar passt de bal met de wreef. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Kekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:17

70e minuut.
Daar is Vozarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Kekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:18

71e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Vozarik geeft de bal voor. Klungelig pakt Vujica de bal. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:19

72e minuut.
Vozarik rent richting de bal. David rent richting de bal. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Corbu de bal. Corbu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik rent richting de bal. Vozarik geeft een lange en hoge pass. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Todić de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. Kekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:20

75e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea passt de bal zonder na te denken. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vešmašina de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Corbu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benthuys springt en kopt de bal. Kekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Kekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:21

77e minuut.
Halić verovert de bal door een tackle van achteren. Külcü onderschept slim de pass. Külcü geeft de bal voor. Üstünkar controleert de bal met de borst. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Vozarik speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Kekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vujica heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Kekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:22

83e minuut.
Külcü speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Oprea met een sublieme pass. Klungelig pakt Vozarik de bal. Vozarik passt de bal in één keer door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Kekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:23

86e minuut.
Corbu geeft een lange en hoge pass. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Kekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:24

88e minuut.
David passt de bal in één keer door. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal in één keer door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kekić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:25

89e minuut.
Benthuys onderschept slim de pass. Üstünkar rent richting de bal. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik passt de bal met de wreef. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benthuys rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 86%, Footballmas 14%.
Zagreb Kras NK - Footballmas 0:26