Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 19:46
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.14 [del]
  • Stadion: DPC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24462
NK Lajbeki GFSGHAD
3-5-2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Gogola rent richting de bal. Trn onderschept slim de pass. Trn speelt de bal door. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakıcı neemt de hoekschop. Gogola kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Prüne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt von Geldern de bal. Dražović bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern onderschept slim de pass. von Geldern draait met de bal, schiet en ... Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukašek verovert de bal door een tackle van achteren. Lukašek speelt de bal door. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 1:0

8e minuut.
Prüne probeert naar een medespeler te passen. Brunet rent richting de bal. Prüne speelt de bal door. Puska heeft problemen om de bal te vangen. Puska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prüne speelt de bal door. Křepelka speelt de bal door. Gogola rent richting de bal. Gogola draait met de bal, schiet en ... Trn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Yakıcı met de inworp. Beus rent richting de bal. Beus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 2:0

16e minuut.
Puska met een sublieme pass. Beus met een sublieme pass. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern haalt uit met een fantastische trap. Dražović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brunet is nu in balbezit. Křepelka rent richting de bal. Křepelka geeft de bal voor. Klungelig pakt Gogola de bal. Gogola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 3:0

20e minuut.
Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı passt de bal zonder na te denken. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska schiet op doel. Kalabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 4:0

21e minuut.
Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamula onderschept slim de pass. Beus maakt een afschuwelijke overtreding. Beus krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Yakıcı kopt de bal weg. Daar is Gogola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern rent richting de bal. von Geldern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 5:0

32e minuut.
Puska is nu in balbezit. Puska passt de bal met de wreef. von Geldern is nu in balbezit. von Geldern haalt uit met een fantastische trap. Dražović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gogola is nu in balbezit. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 6:0

37e minuut.
von Geldern probeert de bal met de borst te controleren. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel. von Geldern probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Puska passt de bal in één keer door. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı met een sublieme pass. Gogola is nu in balbezit. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 7:0

41e minuut.
Brunet probeert naar een medespeler te passen. Prüne is nu in balbezit. Prüne geeft een lange en hoge pass. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola draait met de bal, schiet en ... Kalabić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 19%, GFSGHAD 81%.
NK Lajbeki - GFSGHAD 7:0

46e minuut.
Vonhinten komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vonhinten verovert de bal door een tackle van achteren. Puska is nu in balbezit. Puska passt de bal met de wreef. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 8:0

48e minuut.
Maroš verovert de bal door een tackle van achteren. Maroš geeft een hoge lob. Yakıcı speelt de bal door. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 9:0

50e minuut.
Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus passt de bal in één keer door. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı geeft de bal voor. Puska springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. Trn probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakıcı neemt de hoekschop. von Geldern maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 10:0

57e minuut.
Grujić heeft problemen om de bal te vangen. Mamula is nu in balbezit. Brunet onderschept slim de pass. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Křepelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křepelka geeft een lange en hoge pass. Trn controleert de bal met de borst. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Grujić rent richting de bal. Křepelka verovert de bal door een tackle van achteren. Křepelka geeft een hoge lob. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Trn heeft problemen om de bal te vangen. Brunet probeert naar een medespeler te passen. Həsənli heeft problemen om de bal te vangen. Həsənli geeft een hoge lob. von Geldern maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalabić bokst de bal weg.

66e minuut.
Mamula rent richting de bal. Puska onderschept slim de pass. Puska passt de bal met de wreef. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 11:0

66e minuut.
Denković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Splivalo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mareković bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus verovert de bal door een tackle van achteren. Beus speelt de bal door. Puska is nu in balbezit. Puska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 12:0

71e minuut.
Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. Kalabić speelt de bal door. Yakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yakıcı probeert de bal aan de voet te houden. Beus bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus speelt de bal door. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 13:0

77e minuut.
Yakıcı heeft problemen om de bal te vangen. Yakıcı speelt de bal door. Vonhinten heeft problemen om de bal te vangen. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Lajbeki - GFSGHAD 14:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Puska de bal onder controle te krijgen. Zaccardi kopt de bal weg. Mamula is nu in balbezit. Vonhinten verovert de bal door een tackle van achteren. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Kalabić trapt de bal weg. Beus probeert naar een medespeler te passen. Yakıcı rent richting de bal. Yakıcı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vonhinten passt de bal zonder na te denken. Daar is von Geldern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska is nu in balbezit. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... Kalabić bokst de bal weg. Puska springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Vonhinten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vonhinten met een sublieme pass. Puska rent richting de bal. Lukašek is nu in balbezit. Puska onderschept slim de pass. Puska geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brunet met een sublieme pass. Daar is Mamula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska probeert naar een medespeler te passen. von Geldern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Geldern draait met de bal, schiet en ... Kalabić bokst de bal weg. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... Kalabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Lajbeki 13%, GFSGHAD 87%.
NK Lajbeki - GFSGHAD 14:0