Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QHEWSEH sandence
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Bakočević met een snelle inworp. Klještanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Križan is nu in balbezit. Klještanović onderschept slim de pass. Klještanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Križan kopt de bal weg. Rak is nu in balbezit. Rak geeft een hoge lob. Križan is nu in balbezit. Križan draait met de bal, schiet en ... Marulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ridžić. Rak raakt geblesseerd tijdens het duel. Telak met een snel genomen vrije trap. Venijer rent richting de bal. Venijer schiet op doel. Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Arnaut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peroš met de inworp. Križan bereikt de bal nog maar net als eerste. Križan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 50%, sandence 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
QHEWSEH - sandence 0:0

53e minuut.
Perko rent richting de bal. Bakočević rent richting de bal. Perko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakočević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klještanović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klještanović is nu in balbezit. Telak onderschept slim de pass. Pelikan maakt een afschuwelijke overtreding. Pelikan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Križan is nu in balbezit. Križan passt de bal zonder na te denken. Venijer is nu in balbezit. Venijer schiet op doel. Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
QHEWSEH - sandence 0:1

86e minuut.
Klještanović passt de bal met de wreef. Pelikan is nu in balbezit. Pelikan geeft een hoge lob. Vičević is nu in balbezit. Vičević schiet op doel. Strikoman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QHEWSEH 41%, sandence 59%.
QHEWSEH - sandence 0:1