Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandence QHEWSEH
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Perko kan de bal niet met de borst controleren. Klještanović rent richting de bal. Met opzet legt Perko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Klungelig pakt Telak de bal. Klještanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telak. Telak krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Arnaut geeft de bal voor. Inworp. Peroš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Križan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Križan draait met de bal, schiet en ... Marulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venijer rent richting de bal. Venijer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - QHEWSEH 1:0

23e minuut.
Vičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičević passt de bal in één keer door. Klještanović rent richting de bal. Vičević rent richting de bal. Vičević draait met de bal, schiet en ... Strikoman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ridžić met de inworp. Križan rent richting de bal. Križan passt de bal zonder na te denken. Venijer is nu in balbezit. Venijer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Telak controleert de bal met de borst. Livadić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telak. Telak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Doeltrap. Monteno trapt de bal weg. Magić kopt de bal weg. Vičević is nu in balbezit. Vičević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 62%, QHEWSEH 38%.
sandence - QHEWSEH 1:0

48e minuut.
Križan passt de bal met de wreef. Stipandić rent richting de bal. Stipandić passt de bal in één keer door. Klještanović rent richting de bal. Klještanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sandence - QHEWSEH 1:1

52e minuut.
Gazić geeft een hoge lob. Klještanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vičević is nu in balbezit. Vičević schiet op doel. Strikoman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandence - QHEWSEH 1:2

53e minuut.
Križan rent richting de bal. Križan passt de bal met de wreef. Venijer is nu in balbezit. Magić rent richting de bal. Magić passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šipka rent richting de bal. Klještanović onderschept slim de pass. Vičević is nu in balbezit. Vičević haalt uit met een fantastische trap. Monteno probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stipandić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peroš met een snelle inworp. Križan bereikt de bal nog maar net als eerste. Križan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandence 57%, QHEWSEH 43%.
sandence - QHEWSEH 1:2