Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 dinamo123
veza Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.4
solide Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Petrenko rent richting de bal. Kutlagić is nu in balbezit. Samborski verovert de bal door een tackle van achteren. Samborski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urošević de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 1:0

6e minuut.
Ceranka passt de bal zonder na te denken. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko passt de bal zonder na te denken. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wasilkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceranka speelt de bal door. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 2:0

11e minuut.
Bobrov probeert naar een medespeler te passen. Diangana heeft problemen om de bal te vangen. Diangana geeft een hoge lob. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 3:0

15e minuut.
Petrenko is nu in balbezit. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek rent richting de bal. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Ceranka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceranka passt de bal in één keer door. Wasilkowski is nu in balbezit. Wasilkowski geeft een hoge lob. Petrenko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vršek onderschept slim de pass. Vršek probeert naar een medespeler te passen. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel. Juričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap. Juričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 4:0

30e minuut.
Doeltrap. Juričić trapt de bal weg van het doel. Samborski kopt de bal weg. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ceranka passt de bal in één keer door. Bobrov is nu in balbezit. Bobrov passt de bal zonder na te denken. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 5:0

42e minuut.
Vugdelija met een snelle inworp. Daar is Kunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek speelt de bal door. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal in één keer door. Kutlagić rent richting de bal. Petrenko onderschept slim de pass. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 24%, dinamo123 76%.
Moslavac1 - dinamo123 5:0

49e minuut.
Wasilkowski passt de bal met de wreef. Petrenko rent richting de bal. Urošević onderschept slim de pass. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 6:0

57e minuut.
Ceranka speelt de bal door. Diangana speelt de bal door. Samborski is nu in balbezit. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kleven kopt de bal weg. Ceranka heeft problemen om de bal te vangen. Vršek geeft een lange en hoge pass. Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 7:0

63e minuut.
Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić passt de bal in één keer door. Kutlagić controleert de bal met de borst. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juričić met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Vršek de bal. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - dinamo123 8:0

69e minuut.
Diangana rent richting de bal. Vršek is nu in balbezit. Vršek passt de bal in één keer door. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. Juričić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Vugdelija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek probeert naar een medespeler te passen. Petrenko is nu in balbezit. Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. Juričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bobrov geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko passt de bal met de wreef. Daar is Samborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Diangana passt de bal zonder na te denken. Daar is Petrenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrenko speelt de bal door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bobrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vršek rent richting de bal. Vršek passt de bal zonder na te denken. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Juričić met een harde bal richting middenveld. Wasilkowski kopt de bal weg. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ... Juričić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 23%, dinamo123 77%.
Moslavac1 - dinamo123 8:0