Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo123 Moslavac1
Normal Tactiek veza
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44
poor Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Petrenko kopt de bal weg. Samborski rent richting de bal. Samborski speelt de bal door. Petrenko rent richting de bal. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. Vorkapić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vršek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Samborski de bal. Samborski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urošević de bal onder controle te krijgen. Vorkapić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:1

5e minuut.
Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić passt de bal zonder na te denken. Arbanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vorkapić trapt de bal weg. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:2

7e minuut.
Kilić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milidrag de bal. Samborski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samborski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel. Vorkapić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:3

12e minuut.
Bobrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diangana is nu in balbezit. Diangana probeert naar een medespeler te passen. Samborski rent richting de bal. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vršek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wasilkowski probeert naar een medespeler te passen. Vršek speelt de bal door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Vorkapić met een harde bal richting middenveld. Vršek met een sublieme pass. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:4

21e minuut.
Samborski onderschept slim de pass. Samborski speelt de bal door. Klungelig pakt Petrenko de bal. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. Vršek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Warsiński met een sublieme pass. Bobrov is nu in balbezit. Bobrov speelt de bal door. Samborski is nu in balbezit. Samborski schiet op doel. Vorkapić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bobrov kopt de bal weg. Vršek speelt de bal door. Daar is Burin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrenko probeert de bal met de borst te controleren. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Vorkapić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:5

26e minuut.
Vršek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wasilkowski de bal. Wasilkowski met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft de bal voor. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urošević de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Urošević geeft een hoge lob. Inworp. Bobrov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutlagić de bal. Samborski rent richting de bal. Samborski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 80%, Moslavac1 20%.
dinamo123 - Moslavac1 0:5

47e minuut.
Diangana kopt de bal weg. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko passt de bal in één keer door. Samborski is nu in balbezit. Samborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urošević met een harde bal richting middenveld. Wasilkowski kopt de bal weg. Daar is Samborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samborski draait met de bal, schiet en ... Vorkapić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Milidrag speelt de bal door. Warsiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński geeft een hoge lob. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vršek passt de bal met de wreef. Petrenko rent richting de bal. Samborski is nu in balbezit. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Vorkapić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:6

58e minuut.
Doeltrap. Vorkapić met een harde bal richting middenveld. Samborski kopt de bal weg. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:7

61e minuut.
Wasilkowski met de inworp. Ceranka rent richting de bal. Ceranka passt de bal zonder na te denken. Petrenko rent richting de bal. Petrenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:8

62e minuut.
Milidrag is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milidrag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šestić rent richting de bal. Šestić draait met de bal, schiet en ... Barahona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Samborski is nu in balbezit. Samborski passt de bal in één keer door. Petrenko is nu in balbezit. Petrenko draait met de bal, schiet en ... Vorkapić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:9

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasilkowski met de inworp. Ceranka met een sublieme pass. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo123 - Moslavac1 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo123 68%, Moslavac1 32%.
dinamo123 - Moslavac1 0:10