Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagreb Kras NK NK Lajbeki
Normal Tactiek 3-5-2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 43.6
zwak Schieten goed
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Geerinckx raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gogola komt het veld opgelopen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puska met een snelle inworp. Beus probeert naar een medespeler te passen. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı schiet op doel. Kekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujica probeert naar een medespeler te passen. Gogola is nu in balbezit. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Kekić trapt de bal weg van het doel. Puska kopt de bal weg. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 0:1

5e minuut.
Kosančić probeert naar een medespeler te passen. Dostinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten verovert de bal door een tackle van achteren. Vonhinten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Beus speelt de bal door. Brunet rent richting de bal. Brunet speelt de bal door. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gogola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puska de bal. Puska geeft een lange en hoge pass. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 0:2

19e minuut.
Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten passt de bal in één keer door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola schiet op doel. Kekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 0:3

23e minuut.
Beus kopt de bal weg. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı passt de bal in één keer door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Křepelka is nu in balbezit. Lisica is nu in balbezit. Lisica geeft de bal voor. Křepelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křepelka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kekić trapt de bal weg van het doel. Inworp. Křepelka met de inworp. Daar is Brunet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Zubak geeft een lange en hoge pass. Zaccardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dostinić is nu in balbezit. Dostinić schiet op doel. Tanoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:3

32e minuut.
Stambolija rent richting de bal. Yakıcı onderschept slim de pass. Yakıcı probeert naar een medespeler te passen. Gogola rent richting de bal. Gogola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:4

33e minuut.
Gogola met een sublieme pass. Yakıcı is nu in balbezit. Stambolija begaat een overtreding. Stambolija krijgt een gele kaart. Yakıcı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Həsənli met een snel genomen vrije trap. Gogola maakt een snoekduik en kopt de bal. Kekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:5

38e minuut.
Stambolija geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brunet de bal onder controle te krijgen. Yakıcı speelt de bal door. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:6

43e minuut.
Vujica speelt de bal door. Todić kan de bal niet met de borst controleren. Yakıcı is nu in balbezit. Gogola rent richting de bal. Gogola draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Həsənli passt de bal met de wreef. Křepelka rent richting de bal. Křepelka geeft de bal voor. Yakıcı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 79%, NK Lajbeki 21%.
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:7

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puska met de inworp. Beus geeft een lange en hoge pass. Gogola rent richting de bal. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:8

57e minuut.
Kosančić speelt de bal door. Dostinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonhinten rent richting de bal. Vonhinten draait met de bal, schiet en ... Kekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Puska passt de bal met de wreef. Beus is nu in balbezit. Beus passt de bal in één keer door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:9

61e minuut.
Zaccardi geeft een lange en hoge pass. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska passt de bal in één keer door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yakıcı kan de bal niet met de borst controleren. Yakıcı passt de bal met de wreef. Daar is Vešmašina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten schiet op doel. Kekić bokst de bal weg. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:10

66e minuut.
Stambolija bereikt de bal nog maar net als eerste. Beus probeert naar een medespeler te passen. Gogola rent richting de bal. Gogola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vujica de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:11

72e minuut.
Stambolija is nu in balbezit. Beus onderschept slim de pass. Beus probeert naar een medespeler te passen. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tanoeiro niet meer kan verder spelen. Škorpik komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vonhinten speelt de bal door. Křepelka is nu in balbezit. Křepelka met een sublieme pass. Gogola is nu in balbezit. Gogola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:12

83e minuut.
Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten passt de bal in één keer door. Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola schiet op doel. Kekić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Křepelka rent richting de bal. Křepelka geeft een hoge lob. Gogola rent richting de bal. Gogola schiet op doel. Kekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:13

85e minuut.
Křepelka is nu in balbezit. Křepelka geeft een lange en hoge pass. Daar is Vujica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogola rent richting de bal. Gogola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:14

87e minuut.
Lisica is nu in balbezit. Yakıcı onderschept slim de pass. Yakıcı passt de bal zonder na te denken. Vonhinten is nu in balbezit. Vonhinten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:15

88e minuut.
Beus passt de bal in één keer door. Puska rent richting de bal. Puska geeft de bal voor. Vonhinten springt en kopt de bal. Kekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagreb Kras NK 77%, NK Lajbeki 23%.
Zagreb Kras NK - NK Lajbeki 1:16