Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Footballmas GFSGHAD
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Külcü rent richting de bal. Külcü passt de bal zonder na te denken. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 1:0

5e minuut.
Gazezoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Trn de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Kalabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 2:0

6e minuut.
Benthuys kan de bal niet met de borst controleren. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik passt de bal in één keer door. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Gazezoğlu de bal. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Denković ... Strafschop! Oprea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Benthuys neemt zijn aanloop. Kalabić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 3:0

12e minuut.
Dražović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Corbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trn heeft problemen om de bal te vangen. Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Saha passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gazezoğlu onderschept slim de pass. Gazezoğlu schiet op doel. Klungelig pakt Dražović de bal. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 4:0

18e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft een hoge lob. Lukašek geeft een hoge lob. Saha is nu in balbezit. Saha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mamula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 5:0

24e minuut.
Grujić rent richting de bal. Vozarik speelt de bal door. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gazezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gazezoğlu probeert naar een medespeler te passen. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 6:0

30e minuut.
Mamula rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea passt de bal met de wreef. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Kalabić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Oprea probeert naar een medespeler te passen. Lukašek rent richting de bal. Üstünkar verovert de bal door een tackle van achteren. Üstünkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mamula is nu in balbezit. Saha onderschept slim de pass. Saha met een sublieme pass. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 7:0

42e minuut.
Gazezoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gazezoğlu passt de bal in één keer door. Saha met een sublieme pass. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 8:0

44e minuut.
Saha verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal zonder na te denken. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grujić probeert de bal aan de voet te houden. Vozarik is nu in balbezit. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Kalabić bokst de bal weg. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 14%, GFSGHAD 86%.
Footballmas - GFSGHAD 9:0

46e minuut.
Mareković speelt de bal door. Maroš heeft problemen om de bal te vangen. Mareković rent richting de bal. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 10:0

50e minuut.
Oprea kopt de bal weg. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ... Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gazezoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 11:0

51e minuut.
Mareković met een sublieme pass. Klungelig pakt Mamula de bal. Benthuys is nu in balbezit. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dražović geeft een hoge lob. Saha kopt de bal weg. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Kalabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 12:0

53e minuut.
Benthuys rent richting de bal. Benthuys passt de bal met de wreef. Corbu rent richting de bal. Corbu geeft een hoge lob. Benthuys springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lukašek is nu in balbezit. Corbu onderschept slim de pass. Corbu speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Benthuys de bal. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar rent richting de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 13:0

59e minuut.
Vozarik onderschept slim de pass. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Mamula geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprea met de inworp. Gazezoğlu controleert de bal met de borst. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 14:0

67e minuut.
Vozarik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oprea de bal. Oprea speelt de bal door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar geeft een hoge lob. Kalabić bokst de bal weg.

68e minuut.
Saha met een sublieme pass. Trn rent richting de bal. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 15:0

69e minuut.
Mamula probeert naar een medespeler te passen. Trn met een sublieme pass. Trn heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 16:0

71e minuut.
Üstünkar passt de bal in één keer door. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik passt de bal in één keer door. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 17:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dražović trapt de bal weg. Oprea kopt de bal weg. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Üstünkar kan de bal niet met de borst controleren. Dražović onderschept slim de pass. Klungelig pakt Benthuys de bal. Benthuys schiet op doel. Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 18:0

79e minuut.
Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Külcü geeft een hoge lob. Üstünkar kopt de bal weg. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 19:0

83e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Gazezoğlu rent richting de bal. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oprea neemt de hoekschop. Gazezoğlu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Daar is Lukašek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha geeft de bal voor. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oprea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benthuys de bal. Trn rent richting de bal. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik met een sublieme pass. Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - GFSGHAD 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 8%, GFSGHAD 92%.
Footballmas - GFSGHAD 20:0