Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFSGHAD Footballmas
Normal Tactiek 442 AM 2
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 44.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Bachert met een sublieme pass. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar speelt de bal door. Vozarik rent richting de bal. Vozarik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Corbu passt de bal in één keer door. Vozarik met een sublieme pass. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:1

8e minuut.
Salpietra passt de bal met de wreef. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik speelt de bal door. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:2

12e minuut.
Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal in één keer door. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:3

16e minuut.
Corbu passt de bal zonder na te denken. Vozarik speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Kalabić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:4

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbu met de inworp. Saha speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:5

22e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft de bal voor. Üstünkar kopt de bal weg. Daar is Benthuys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik met een sublieme pass. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Kalabić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu geeft de bal voor. Daar is Trn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:6

30e minuut.
Vozarik speelt de bal door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal met de wreef. Vozarik rent richting de bal. Vozarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bachert onderschept slim de pass. Bachert geeft een hoge lob. Benthuys kopt de bal weg. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik schiet op doel. Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:7

36e minuut.
Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trn de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprea neemt de hoekschop. Üstünkar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:8

38e minuut.
Üstünkar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFSGHAD 79%, Footballmas 21%.
GFSGHAD - Footballmas 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Lukašek de bal. Vozarik rent richting de bal. Vozarik passt de bal met de wreef. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dražović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbu met een snelle inworp. Saha is nu in balbezit. Saha geeft een lange en hoge pass. Kalabić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Saha passt de bal in één keer door. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Trn bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys verovert de bal door een tackle van achteren. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Corbu met een snelle inworp. Saha speelt de bal door. Vozarik speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys schiet op doel. Kalabić bokst de bal weg.

60e minuut.
Benthuys heeft problemen om de bal te vangen. Benthuys passt de bal in één keer door. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dražović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Maroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Saha geeft een hoge lob. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap. Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:9

68e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trn de bal. Benthuys rent richting de bal. Benthuys draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Benthuys kopt de bal weg. Vozarik heeft problemen om de bal te vangen. Mamula begaat een overtreding. Vozarik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vozarik komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vozarik de bal. Dražović is nu in balbezit. Üstünkar onderschept slim de pass. Üstünkar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grujić heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vozarik met een sublieme pass. Üstünkar rent richting de bal. Üstünkar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Oprea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vozarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vozarik met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Saha kopt de bal weg. Vozarik speelt de bal door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel. Kalabić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:10

81e minuut.
Denković kopt de bal weg. Corbu rent richting de bal. Corbu met een sublieme pass. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Dražović verovert de bal door een tackle van achteren. Vozarik rent richting de bal. Vozarik probeert naar een medespeler te passen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. Kalabić bokst de bal weg. Daar is Trn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benthuys rent richting de bal. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Corbu onderschept slim de pass. Corbu passt de bal zonder na te denken. Üstünkar heeft problemen om de bal te vangen. Vozarik rent richting de bal. Vozarik draait met de bal, schiet en ... Kalabić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GFSGHAD - Footballmas 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFSGHAD 88%, Footballmas 12%.
GFSGHAD - Footballmas 0:11