Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kai United KLC F.C. 1579
352 Tactiek 352xy
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 48.3
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko met een sublieme pass. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. Vandenborre bokst de bal weg. Charquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Charquero geeft de bal voor. Morgan kopt de bal weg. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Viano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viano krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sułkowski geeft een hoge lob. Artemenko is nu in balbezit. Viano begaat een overtreding. Viano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

19e minuut.
Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko passt de bal in één keer door. Artemenko rent richting de bal. Siano heeft problemen om de bal te vangen. Siano draait met de bal, schiet en ... Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Wojtoń rent richting de bal. Sułkowski onderschept slim de pass. Sułkowski met een sublieme pass. Daar is Abdinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Rosal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Laitinen probeert de bal aan de voet te houden. Stankowicz is nu in balbezit. Stankowicz passt de bal in één keer door. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski geeft de bal voor. Stankowicz kopt de bal weg. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Trifković onderschept slim de pass. Trifković geeft de bal voor. Charquero kopt de bal weg. Gaţu rent richting de bal. Gaţu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - KLC F.C. 1579 0:1

32e minuut.
Abdinović kopt de bal weg. Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Limčević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limčević krijgt een gele kaart. Artemenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sułkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdinović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Stankowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori maakt een afschuwelijke overtreding. Stankowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charquero met een snel genomen vrije trap. Daar is Laitinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Rosal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Stankowicz met een sublieme pass. Siano rent richting de bal. Siano speelt de bal door. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko passt de bal in één keer door. Abdinović met een sublieme pass. Daar is Siano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 69%, KLC F.C. 1579 31%.
Kai United - KLC F.C. 1579 0:1

47e minuut.
Trifković rent richting de bal. Trifković geeft de bal voor. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Siano springt en kopt de bal. Rosal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Stankowicz rent richting de bal. Artemenko rent richting de bal. Artemenko passt de bal in één keer door. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Rosal bokst de bal weg.

57e minuut.
Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankowicz geeft de bal voor. Siano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siano schiet op doel. Rosal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rosal niet meer kan verder spelen. Baraba komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Abdinović is nu in balbezit. Artemenko rent richting de bal. Abdinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siano haalt uit met een fantastische trap. Baraba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Abdinović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tebeşirci komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Laitinen passt de bal in één keer door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft de bal voor. Daar is Passatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tebeşirci met een sublieme pass. Siano is nu in balbezit. Tebeşirci heeft problemen om de bal te vangen. Tebeşirci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - KLC F.C. 1579 0:2

79e minuut.
Daszek kopt de bal weg. Artemenko heeft problemen om de bal te vangen. Artemenko met een sublieme pass. Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebeşirci haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daszek geeft een hoge lob. Daar is Laitinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko met een sublieme pass. Daar is Tebeşirci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebeşirci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - KLC F.C. 1579 0:3

88e minuut.
Tebeşirci probeert de bal met de borst te controleren. Tebeşirci passt de bal zonder na te denken. Artemenko speelt de bal door. Siano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 73%, KLC F.C. 1579 27%.
Kai United - KLC F.C. 1579 0:3