Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mitsuoko UTD Gnk Dinamo Zagreb
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jelinić kan de bal niet met de borst controleren. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 1:0

7e minuut.
Pancirov verovert de bal door een tackle van achteren. Pancirov speelt de bal door. Jelinić is nu in balbezit. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Kurčubić de bal. Milašević onderschept slim de pass. Milašević speelt de bal door. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić schiet op doel. Daar is Vresk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paro is nu in balbezit. Paro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kurčubić de bal. Rapić is nu in balbezit. Rapić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 1:1

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maceković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vlahović rent richting de bal. Vlahović schiet op doel. Mišura probeert de bal aan de voet te houden. Hamidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 2:1

35e minuut.
Popov is nu in balbezit. Popov passt de bal in één keer door. Mišura is nu in balbezit. Mišura schiet op doel. Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Maceković bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotrić rent richting de bal. Lotrić passt de bal met de wreef. Mišura heeft problemen om de bal te vangen. Mišura haalt uit met een fantastische trap. Hamidović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitsuoko UTD 48%, Gnk Dinamo Zagreb 52%.
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 2:1

57e minuut.
Kurčubić rent richting de bal. Mihalinec verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pancirov zijn tegenspeler op de grond. Pancirov krijgt een gele kaart. Mihalinec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Hamidović probeert naar een medespeler te passen. Kurčubić kopt de bal weg. Klungelig pakt Bahtić de bal. Mišura rent richting de bal. Mišura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 3:1

80e minuut.
Kurčubić probeert naar een medespeler te passen. Popov speelt de bal door. Mišura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišura schiet op doel. Hamidović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Vlahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić onderschept slim de pass. Jelinić met een sublieme pass. Paro rent richting de bal. Paro geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Vlahović passt de bal met de wreef. Šarčević speelt de bal door. Popov is nu in balbezit. Popov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mišura de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitsuoko UTD 24%, Gnk Dinamo Zagreb 76%.
Mitsuoko UTD - Gnk Dinamo Zagreb 4:1