Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jalžabet Tomislav Cerna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prgin verovert de bal door een tackle van achteren. Prgin passt de bal zonder na te denken. Matović rent richting de bal. Matović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Matović rent richting de bal. Kovrlija onderschept slim de pass. Matak rent richting de bal. Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 62%, Tomislav Cerna 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Jalžabet - Tomislav Cerna 0:0

51e minuut.
Matak passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kažović neemt de hoekschop. Matović rent richting de bal. Matović draait met de bal, schiet en ... Štrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Grk met een sublieme pass. Ranđić is nu in balbezit. Met opzet legt Zagorec zijn tegenspeler op de grond. Zagorec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ranđić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ranđić kan niet meer verder spelen. Rebnik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Čavaljuga is nu in balbezit. Matak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matak passt de bal in één keer door. Kažović rent richting de bal. Kažović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daum kan de bal niet met de borst controleren. Prgin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daum. Daum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 43%, Tomislav Cerna 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Jalžabet - Tomislav Cerna 0:0