Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomislav Cerna NK Jalžabet
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Žodan geeft een hoge lob. Matović is nu in balbezit. Dobrin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gavrić geeft de bal voor. Čavaljuga met een sublieme pass. Daar is Trevižan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrić is nu in balbezit. Gavrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Matak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažović onderschept slim de pass. Kažović speelt de bal door. Matović heeft problemen om de bal te vangen. Matović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vujnović onderschept slim de pass. Vujnović probeert naar een medespeler te passen. Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec rent richting de bal. Zagorec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Biškić is nu in balbezit. Satana verovert de bal door een tackle van achteren. Satana probeert naar een medespeler te passen. Zagorec rent richting de bal. Zagorec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Trevižan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šebek is nu in balbezit. Trevižan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Trevižan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trevižan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 55%, NK Jalžabet 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomislav Cerna - NK Jalžabet 0:0

61e minuut.
Matak rent richting de bal. Matak passt de bal zonder na te denken. Vujnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - NK Jalžabet 1:0

63e minuut.
Dobrin met een sublieme pass. Daum rent richting de bal. Gavrić rent richting de bal. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Biškić verovert de bal door een tackle van achteren. Biškić passt de bal zonder na te denken. Matović rent richting de bal. Matović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Čavaljuga met een snelle inworp. Matak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matak probeert naar een medespeler te passen. Žodan heeft problemen om de bal te vangen. Žodan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 52%, NK Jalžabet 48%.
Tomislav Cerna - NK Jalžabet 1:0