Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLC F.C. 1579 Mitsuoko UTD
352xy Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 21.3
very good Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Gaţu is nu in balbezit. Gaţu passt de bal zonder na te denken. Artemenko met een sublieme pass. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Grămadă kopt de bal weg. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Grămadă speelt de bal door. Daar is Artemenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maceković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stambolija de bal. Kafka probeert naar een medespeler te passen. Arrúe kopt de bal weg. Abdinović heeft problemen om de bal te vangen. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 2:0

8e minuut.
Mišura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišura met een sublieme pass. Daar is Maceković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kafka probeert naar een medespeler te passen. Gaţu kopt de bal weg. Vresk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner geeft de bal voor. Kafka bokst de bal weg.

14e minuut.
Artemenko rent richting de bal. Artemenko passt de bal zonder na te denken. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vlahović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grămadă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Artemenko passt de bal met de wreef. Sułkowski is nu in balbezit. Sułkowski speelt de bal door. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 3:0

22e minuut.
Sayıner is nu in balbezit. Sayıner passt de bal in één keer door. Daar is Stambolija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Abdinović de bal. Kafka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdinović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 4:0

23e minuut.
Popov passt de bal in één keer door. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić met een sublieme pass. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kurčubić is nu in balbezit. Abdinović onderschept slim de pass. Abdinović passt de bal in één keer door. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 5:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daszek met een snelle inworp. Artemenko geeft een hoge lob. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 6:0

30e minuut.
Artemenko verovert de bal door een tackle van achteren. Artemenko speelt de bal door. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 7:0

34e minuut.
Abdinović verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović speelt de bal door. Klungelig pakt Sayıner de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Kafka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 8:0

35e minuut.
Šarčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner speelt de bal door. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel. Kafka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 9:0

39e minuut.
Sayıner passt de bal in één keer door. Stambolija bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 10:0

42e minuut.
Gaţu kopt de bal weg. Daar is Kurčubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 18%, Mitsuoko UTD 82%.
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 11:0

47e minuut.
Grămadă passt de bal met de wreef. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek passt de bal in één keer door. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 12:0

50e minuut.
Vlahović met een sublieme pass. Gaţu rent richting de bal. Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Gaţu kopt de bal weg. Artemenko kan de bal niet met de borst controleren. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sułkowski geeft de bal voor. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. Kafka trapt de bal weg van het doel. Gaţu kopt de bal weg. Sayıner probeert de bal met de borst te controleren. Sayıner geeft een hoge lob. Kafka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Gaţu de bal onder controle te krijgen. Daszek is nu in balbezit. Daszek speelt de bal door. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kafka met een harde bal richting middenveld. Grămadă kopt de bal weg. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abdinović rent richting de bal. Abdinović geeft een hoge lob. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 13:0

73e minuut.
Sayıner passt de bal zonder na te denken. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko met een sublieme pass. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Popov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrúe probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stambolija de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Vlahović speelt de bal door. Gaţu heeft problemen om de bal te vangen. Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 14:0

84e minuut.
Arrúe passt de bal met de wreef. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Abdinović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stambolija de bal onder controle te krijgen. Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Artemenko rent richting de bal. Artemenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Abdinović heeft problemen om de bal te vangen. Artemenko speelt de bal door. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 9%, Mitsuoko UTD 91%.
KLC F.C. 1579 - Mitsuoko UTD 14:0