Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnk Dinamo Zagreb Kai United
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 32.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Lotrić is nu in balbezit. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan met een sublieme pass. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Šimundić bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan speelt de bal door. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Passatori heeft problemen om de bal te vangen. Milašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 0:1

18e minuut.
Jelinić heeft problemen om de bal te vangen. Laitinen onderschept slim de pass. Laitinen passt de bal in één keer door. Morgan rent richting de bal. Morgan geeft een lange en hoge pass. Hamidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko passt de bal zonder na te denken. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ... Hamidović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 0:2

27e minuut.
Wojtoń speelt de bal door. Passatori heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń passt de bal met de wreef. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Morgan speelt de bal door. Daar is Wojtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Passatori is nu in balbezit. Passatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Passatori krijgt zijn hoofd ertegen. Todić heeft problemen om de bal te vangen. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Passatori de bal. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 60%, Kai United 40%.
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 0:3

48e minuut.
Hamidović probeert naar een medespeler te passen. Nesterenko kopt de bal weg. Daar is Todić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jelinić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verber. Jelinić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jelinić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:3

54e minuut.
Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Passatori is nu in balbezit. Passatori passt de bal in één keer door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Passatori verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko speelt de bal door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:4

58e minuut.
Passatori onderschept slim de pass. Passatori speelt de bal door. Lotrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Hamidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgan zal de hoekschop nemen. Daar is Wojtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:5

62e minuut.
Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan passt de bal zonder na te denken. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Verber speelt de bal door. Bahtić rent richting de bal. Wojtoń onderschept slim de pass. Wojtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:6

71e minuut.
Klungelig pakt Bahtić de bal. Nesterenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nesterenko passt de bal zonder na te denken. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:7

75e minuut.
Bertone probeert de bal aan de voet te houden. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone begaat een overtreding. Bertone krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 67%, Kai United 33%.
Gnk Dinamo Zagreb - Kai United 1:8