Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kai United Gnk Dinamo Zagreb
352 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bahtić controleert de bal met de borst. Bahtić passt de bal zonder na te denken. Daar is Zdeněk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 1:0

13e minuut.
Passatori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milašević. Passatori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viano met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bahtić de bal. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... Hamidović bokst de bal weg. Bahtić heeft problemen om de bal te vangen. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 2:0

14e minuut.
Mihalinec geeft de bal voor. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń passt de bal met de wreef. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Passatori onderschept slim de pass. Passatori passt de bal met de wreef. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... Hamidović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 3:0

19e minuut.
Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń passt de bal met de wreef. Zdeněk probeert naar een medespeler te passen. Passatori is nu in balbezit. Passatori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 4:0

21e minuut.
Milašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdeněk is nu in balbezit. Milašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdeněk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ansione komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Morgan met een sublieme pass. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Morgan is nu in balbezit. Morgan speelt de bal door. Wojtoń is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgan zal de hoekschop nemen. Wojtoń springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 5:0

32e minuut.
Lotrić heeft problemen om de bal te vangen. Morgan is nu in balbezit. Lotrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wojtoń probeert de bal aan de voet te houden. Wojtoń schiet op doel. Todić probeert de bal aan de voet te houden. Passatori rent richting de bal. Passatori draait met de bal, schiet en ... Hamidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Morgan passt de bal in één keer door. Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansione met een sublieme pass. Morgan is nu in balbezit. Morgan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Todić geeft een lange en hoge pass. Laitinen rent richting de bal. Laitinen geeft de bal voor. Wojtoń maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 6:0

45e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal met de wreef. Zdeněk is nu in balbezit. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 22%, Gnk Dinamo Zagreb 78%.
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 7:0

47e minuut.
Morgan passt de bal met de wreef. Zdeněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdeněk speelt de bal door. Klungelig pakt Passatori de bal. Passatori schiet op doel. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Viano bereikt de bal nog maar net als eerste. Viano passt de bal zonder na te denken. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko geeft een hoge lob. Passatori springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 8:0

61e minuut.
Viano geeft de bal voor. Daar is Passatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 9:0

62e minuut.
Nesterenko heeft problemen om de bal te vangen. Nesterenko geeft een hoge lob. Šimundić kopt de bal weg. Rapić rent richting de bal. Rapić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Passatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko passt de bal zonder na te denken. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 10:0

67e minuut.
Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdeněk speelt de bal door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nesterenko passt de bal met de wreef. Daar is Viano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ansione geeft een lange en hoge pass. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 11:0

80e minuut.
Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milašević de bal. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Viano kopt de bal weg. Zdeněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdeněk passt de bal zonder na te denken. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Todić met een harde bal richting middenveld. Viano kopt de bal weg. Nesterenko geeft een hoge lob. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 22%, Gnk Dinamo Zagreb 78%.
Kai United - Gnk Dinamo Zagreb 12:0