Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomislav Cerna Celtic Dobra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Čavaljuga met een snelle inworp. Matak met een sublieme pass. Božičev bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljak verovert de bal door een tackle van achteren. Beljak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Mioč rent richting de bal. Mioč passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trevižan de bal. Beljak rent richting de bal. Beljak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Budanović trapt de bal weg van het doel. Trevižan kopt de bal weg. Klungelig pakt Božičev de bal. Beljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beljak haalt uit met een fantastische trap. Blašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Golubović geeft een hoge lob. Inworp. Satana met een snelle inworp. Trevižan is nu in balbezit. Trevižan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji verovert de bal door een tackle van achteren. Rupčić rent richting de bal. Haji is nu in balbezit. Haji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Celtic Dobra 0:1

39e minuut.
Božičev geeft een lange en hoge pass. Pranjko kopt de bal weg. Rupčić rent richting de bal. Rupčić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Budanović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Pjanić rent richting de bal. Pjanić passt de bal in één keer door. Budanović is nu in balbezit. Rupčić verovert de bal door een tackle van achteren. Rupčić draait met de bal, schiet en ... Štrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Čavaljuga onderschept slim de pass. Čavaljuga met een sublieme pass. Domuzin speelt de bal door. Rupčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 48%, Celtic Dobra 52%.
Tomislav Cerna - Celtic Dobra 0:1

46e minuut.
Beljak probeert naar een medespeler te passen. Barčić rent richting de bal. Barčić speelt de bal door. Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevižan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Rupčić rent richting de bal. Daum met een sublieme pass. Budanović is nu in balbezit. Rupčić onderschept slim de pass. Rupčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bubreško geeft een lange en hoge pass. Budanović is nu in balbezit. Budanović geeft een hoge lob. Rupčić rent richting de bal. Rupčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Celtic Dobra 0:2

81e minuut.
Pranjko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haji is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dobrin ... Strafschop! Haji is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haji legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Celtic Dobra 0:3

88e minuut.
Haji rent richting de bal. Dobrin met een sublieme pass. Domuzin met een sublieme pass. Rupčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 50%, Celtic Dobra 50%.
Tomislav Cerna - Celtic Dobra 0:3