Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Dobra Tomislav Cerna
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Matak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Božičev de bal. Zagorec is nu in balbezit. Zagorec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Tomislav Cerna 0:1

8e minuut.
Blašković trapt de bal weg. Haji kopt de bal weg. Aras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčić verovert de bal door een tackle van achteren. Rupčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Čavaljuga geeft een lange en hoge pass. Zagorec bereikt de bal nog maar net als eerste. Božičev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec onderschept slim de pass. Zagorec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Tomislav Cerna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Dobra 59%, Tomislav Cerna 41%.
Celtic Dobra - Tomislav Cerna 0:2

66e minuut.
Pjanić rent richting de bal. Žodan begaat een overtreding. Pjanić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pjanić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pranjko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranjko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vitkovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuzin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitkovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitkovac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zagorec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Blašković bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Dobra 48%, Tomislav Cerna 52%.
Celtic Dobra - Tomislav Cerna 0:2