Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neretva NK Jalžabet
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Krstojević rent richting de bal. Pehar verovert de bal door een tackle van achteren. Uskok rent richting de bal. Uskok draait met de bal, schiet en ... Lovrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prgin passt de bal met de wreef. Fafanđel rent richting de bal. Matović onderschept slim de pass. Gavrić is nu in balbezit. Gavrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Luks onderschept slim de pass. Luks speelt de bal door. Fafanđel is nu in balbezit. Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Šebek de bal. Krstojević verovert de bal door een tackle van achteren. Uskok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstojević rent richting de bal. Krstojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vujnović verovert de bal door een tackle van achteren. Uskok onderschept slim de pass. Uskok passt de bal met de wreef. Daar is Krstojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krstojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - NK Jalžabet 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 53%, NK Jalžabet 47%.
Neretva - NK Jalžabet 1:0

54e minuut.
Obratil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vujnović met de inworp. Kažović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kažović geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Šebek rent richting de bal. Skok verovert de bal door een tackle van achteren. Skok speelt de bal door. Uskok bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 61%, NK Jalžabet 39%.
Neretva - NK Jalžabet 1:0