Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kai United Mitsuoko UTD
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 19.8
goed Schieten slecht
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlahović is nu in balbezit. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Kurčubić probeert de bal aan de voet te houden. Passatori rent richting de bal. Passatori draait met de bal, schiet en ... Stambolija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Kurčubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko passt de bal zonder na te denken. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Mitsuoko UTD 1:0

18e minuut.
Viano probeert naar een medespeler te passen. Falčević geeft een lange en hoge pass. Vresk kopt de bal weg. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ... Kafka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Maceković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceković passt de bal in één keer door. Mišura is nu in balbezit. Mišura draait met de bal, schiet en ... Baraba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kai United - Mitsuoko UTD 1:1

22e minuut.
Viano met een sublieme pass. Morgan geeft een lange en hoge pass. Nesterenko kopt de bal weg. Wojtoń heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Passatori de bal. Stambolija is nu in balbezit. Passatori onderschept slim de pass. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vulić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Laitinen speelt de bal door. Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić met een sublieme pass. Passatori rent richting de bal. Passatori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan passt de bal zonder na te denken. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ... Kafka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Mitsuoko UTD 2:1

34e minuut.
Vresk rent richting de bal. Wojtoń onderschept slim de pass. Wojtoń geeft de bal voor. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Passatori kopt de bal weg. Vulić heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Kafka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Mitsuoko UTD 3:1

42e minuut.
Wojtoń schiet op doel. Daar is Vulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Stambolija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kafka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 33%, Mitsuoko UTD 67%.
Kai United - Mitsuoko UTD 3:1

46e minuut.
Viano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cemerikić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Čičković bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičković passt de bal in één keer door. Passatori rent richting de bal. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Mitsuoko UTD 4:1

65e minuut.
Cemerikić met een sublieme pass. Nesterenko probeert de bal met de borst te controleren. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń geeft een hoge lob. Paal!

69e minuut.
Wojtoń heeft problemen om de bal te vangen. Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń onderschept slim de pass. Passatori rent richting de bal. Passatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Mitsuoko UTD 5:1

71e minuut.
Trifković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarčević met de inworp. Popov is nu in balbezit. Popov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Maceković geeft een lange en hoge pass. Wojtoń rent richting de bal. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Mitsuoko UTD 6:1

79e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal met de wreef. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nesterenko heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal in één keer door. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Stambolija geeft de bal voor. Inworp. Falčević met een snelle inworp. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 33%, Mitsuoko UTD 67%.
Kai United - Mitsuoko UTD 6:1