Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLC F.C. 1579 Gnk Dinamo Zagreb
352xy Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 17
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Stokowiec passt de bal met de wreef. Daar is Tebeşirci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebeşirci geeft een lange en hoge pass. Iwamoto maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamidović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 1:0

4e minuut.
Harangi passt de bal met de wreef. Daar is Iwamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... Bahtić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 2:0

8e minuut.
Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalinec geeft de bal voor. Inworp. Cieszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grămadă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lotrić is nu in balbezit. Lotrić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mihalinec de bal onder controle te krijgen. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Iwamoto is nu in balbezit. Grămadă speelt de bal door. Harangi is nu in balbezit. Harangi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Iwamoto is nu in balbezit. Bahtić begaat een overtreding. Iwamoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cieszyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harangi maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Harangi passt de bal in één keer door. Grămadă rent richting de bal. Grămadă met een sublieme pass. Daar is Iwamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tebeşirci speelt de bal door. Bahtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwamoto onderschept slim de pass. Iwamoto schiet op doel. Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 3:0

29e minuut.
Tebeşirci met de inworp. Arrúe rent richting de bal. Arrúe met een sublieme pass. Iwamoto rent richting de bal. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 4:0

31e minuut.
Sadek rent richting de bal. Sadek geeft een lange en hoge pass. Cieszyński kopt de bal weg. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Iwamoto rent richting de bal. Iwamoto passt de bal in één keer door. Cieszyński probeert naar een medespeler te passen. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 5:0

37e minuut.
Cieszyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iwamoto de bal. Lotrić rent richting de bal. Iwamoto onderschept slim de pass. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grămadă schiet op doel. Milašević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tebeşirci neemt de hoekschop. Harangi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 23%, Gnk Dinamo Zagreb 77%.
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 5:0

47e minuut.
Mihalinec is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă passt de bal zonder na te denken. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Hamidović trapt de bal weg. Cieszyński kopt de bal weg. Daar is Iwamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwamoto passt de bal met de wreef. Arrúe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milašević. Grămadă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stokowiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Todić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grămadă met een sublieme pass. Iwamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwamoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 6:0

50e minuut.
Cieszyński speelt de bal door. Arrúe probeert naar een medespeler te passen. Harangi rent richting de bal. Harangi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 7:0

55e minuut.
Bahtić speelt de bal door. Grămadă rent richting de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap. Milašević heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 8:0

59e minuut.
Cieszyński heeft problemen om de bal te vangen. Cieszyński speelt de bal door. Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Cieszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieszyński geeft een hoge lob. Harangi kopt de bal weg. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Godebski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieszyński geeft de bal voor. Harangi rent richting de bal. Harangi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 9:0

77e minuut.
Todić geeft de bal voor. Inworp. Tebeşirci met een snelle inworp. Arrúe geeft de bal voor. Iwamoto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jelinić is nu in balbezit. Arrúe onderschept slim de pass. Arrúe passt de bal met de wreef. Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harangi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 10:0

89e minuut.
Stokowiec geeft een lange en hoge pass. Tebeşirci is nu in balbezit. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi draait met de bal, schiet en ... Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 23%, Gnk Dinamo Zagreb 77%.
KLC F.C. 1579 - Gnk Dinamo Zagreb 11:0