Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnk Dinamo Zagreb KLC F.C. 1579
Normal Tactiek 352xy
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten very good
poor Passen excellent
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Daszek de bal. Daszek geeft een lange en hoge pass. Lotrić controleert de bal met de borst. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hamidović trapt de bal weg. Gaţu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sayıner de bal. Mihalinec is nu in balbezit. Stankowicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gaţu passt de bal zonder na te denken. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milašević de bal. Sayıner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Milašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko onderschept slim de pass. Artemenko met een sublieme pass. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Abdinović passt de bal in één keer door. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. Hamidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stankowicz zal de hoekschop nemen. Sayıner maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamidović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:1

13e minuut.
Arrúe speelt de bal door. Stankowicz rent richting de bal. Stankowicz met een sublieme pass. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner met een sublieme pass. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Hamidović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:2

19e minuut.
Artemenko is nu in balbezit. Artemenko speelt de bal door. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:3

21e minuut.
Artemenko met een sublieme pass. Gaţu is nu in balbezit. Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Milašević controleert de bal met de borst. Abdinović verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović probeert naar een medespeler te passen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:4

26e minuut.
Milašević passt de bal met de wreef. Šimundić rent richting de bal. Stankowicz begaat een overtreding. Stankowicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Artemenko met een sublieme pass. Gaţu rent richting de bal. Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Bahtić de bal. Sayıner rent richting de bal. Lotrić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sayıner raakt geblesseerd tijdens het duel. Artemenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lotrić rent richting de bal. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec speelt de bal door. Sayıner rent richting de bal. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:5

39e minuut.
Stokowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowiec geeft een hoge lob. Sayıner kopt de bal weg. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:6

41e minuut.
Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abdinović de bal. Daszek met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bahtić de bal. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stankowicz kopt de bal weg. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hamidović trapt de bal weg. Artemenko kopt de bal weg. Daszek rent richting de bal. Daszek geeft een lange en hoge pass. Sayıner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 83%, KLC F.C. 1579 17%.
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:7

46e minuut.
Abdinović is nu in balbezit. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek geeft een hoge lob. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Todić geeft een lange en hoge pass. Paro met een sublieme pass. Gaţu speelt de bal door. Daszek heeft problemen om de bal te vangen. Arrúe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sayıner speelt de bal door. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko geeft een hoge lob. Abdinović rent richting de bal. Abdinović geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankowicz geeft een hoge lob. Bahtić heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Artemenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Abdinović is nu in balbezit. Artemenko met een sublieme pass. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Milašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko passt de bal in één keer door. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:8

65e minuut.
Bahtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:9

66e minuut.
Abdinović met een sublieme pass. Daszek heeft problemen om de bal te vangen. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Artemenko is nu in balbezit. Artemenko passt de bal met de wreef. Daszek speelt de bal door. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Daszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu geeft een hoge lob. Sayıner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:10

78e minuut.
Gaţu verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner rent richting de bal. Sayıner passt de bal met de wreef. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:11

80e minuut.
Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu onderschept slim de pass. Gaţu met een sublieme pass. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Šimundić geeft een hoge lob. Inworp. Stankowicz met de inworp. Artemenko probeert de bal met de borst te controleren. Artemenko haalt uit met een fantastische trap. Hamidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bahtić heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:12

85e minuut.
Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Todić de bal. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:13

87e minuut.
Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu geeft een lange en hoge pass. Abdinović heeft problemen om de bal te vangen. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 79%, KLC F.C. 1579 21%.
Gnk Dinamo Zagreb - KLC F.C. 1579 0:13