Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neretva Tomislav Cerna
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Vulić geeft een hoge lob. Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čavaljuga begaat een overtreding. Čavaljuga krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Čavaljuga probeert naar een medespeler te passen. Matak heeft problemen om de bal te vangen. Matak speelt de bal door. Barčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barčić geeft een hoge lob. Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vulić geeft een hoge lob. Inworp. Barčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trevižan rent richting de bal. Trevižan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Matak speelt de bal door. Uskok rent richting de bal. Met opzet legt Dobrin zijn tegenspeler op de grond. Dobrin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Trevižan passt de bal met de wreef. Krstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstojević onderschept slim de pass. Krstojević draait met de bal, schiet en ... Štrk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Turcalo is nu in balbezit. Trevižan is nu in balbezit. Trevižan met een sublieme pass. Zagorec rent richting de bal. Zagorec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Tomislav Cerna 0:1

44e minuut.
Dobrin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uskok. Dobrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daum met een snel genomen vrije trap. Bežak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bežak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bežak kan niet meer verder spelen. Jere komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 56%, Tomislav Cerna 44%.
Neretva - Tomislav Cerna 0:1

50e minuut.
Grmuša met de inworp. Fafanđel heeft problemen om de bal te vangen. Fafanđel geeft een hoge lob. Luks is nu in balbezit. Luks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Matak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matak passt de bal zonder na te denken. Trevižan rent richting de bal. Trevižan draait met de bal, schiet en ... Vukasović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 53%, Tomislav Cerna 47%.
Neretva - Tomislav Cerna 0:1