Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomislav Cerna Neretva
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bežak trapt de bal weg van het doel. Uskok kopt de bal weg. Krstojević is nu in balbezit. Krstojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Trevižan de bal. Trevižan speelt de bal door. Zagorec is nu in balbezit. Zagorec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Neretva 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 46%, Neretva 54%.
Tomislav Cerna - Neretva 1:0

52e minuut.
Zagorec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevižan is nu in balbezit. Zagorec rent richting de bal. Trevižan is nu in balbezit. Trevižan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Žodan is nu in balbezit. Žodan geeft een hoge lob. Bežak heeft problemen om de bal te vangen. Zagorec rent richting de bal. Zagorec haalt uit met een fantastische trap. Vukasović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daum is nu in balbezit. Daum geeft een hoge lob. Daar is Krstojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krstojević draait met de bal, schiet en ... Štrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomislav Cerna - Neretva 1:1

63e minuut.
Skok is nu in balbezit. Žodan onderschept slim de pass. Vulić is nu in balbezit. Žodan verovert de bal door een tackle van achteren. Žodan haalt uit met een fantastische trap. Vukasović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Uskok rent richting de bal. Uskok geeft een lange en hoge pass. Čavaljuga probeert naar een medespeler te passen. Krstojević is nu in balbezit. Krstojević draait met de bal, schiet en ... Štrk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 52%, Neretva 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomislav Cerna - Neretva 1:1