Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jalžabet Celtic Dobra
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Šebek is nu in balbezit. Mioč verovert de bal door een tackle van achteren. Mioč geeft de bal voor. Rupčić heeft problemen om de bal te vangen. Rupčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Celtic Dobra 0:1

24e minuut.
Pranjko passt de bal met de wreef. Rupčić rent richting de bal. Pehar rent richting de bal. Rupčić onderschept slim de pass. Rupčić schiet op doel. Lovrović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Završki probeert de bal aan de voet te houden. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji draait met de bal, schiet en ... Lovrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Pehar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Božičev geeft een hoge lob. Pranjko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranjko passt de bal in één keer door. Rupčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Mioč de bal. Mioč passt de bal met de wreef. Šebek is nu in balbezit. Haji verovert de bal door een tackle van achteren. Haji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 52%, Celtic Dobra 48%.
NK Jalžabet - Celtic Dobra 0:1

63e minuut.
Domuzin is nu in balbezit. Golubović rent richting de bal. Golubović passt de bal met de wreef. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Celtic Dobra 0:2

64e minuut.
Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Prgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prgin passt de bal met de wreef. Rupčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupčić haalt uit met een fantastische trap. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vujnović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pranjko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujnović. Vujnović krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Božičev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioč is nu in balbezit. Matović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 65%, Celtic Dobra 35%.
NK Jalžabet - Celtic Dobra 0:2