Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Dobra KLC F.C. 1579
Normal Tactiek 352xy
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cieszyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Bubreško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harangi is nu in balbezit. Harangi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:1

5e minuut.
Godebski geeft een hoge lob. Mioč is nu in balbezit. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:2

6e minuut.
Radovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwamoto onderschept slim de pass. Iwamoto speelt de bal door. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Grămadă passt de bal in één keer door. Iwamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă met een sublieme pass. Harangi heeft problemen om de bal te vangen. Harangi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:3

15e minuut.
Arrúe probeert naar een medespeler te passen. Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebeşirci passt de bal met de wreef. Harangi rent richting de bal. Harangi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sadek geeft de bal voor. Bubreško probeert de bal met de borst te controleren. Bubreško geeft een lange en hoge pass. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi draait met de bal, schiet en ... Blašković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Godebski speelt de bal door. Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebeşirci met een sublieme pass. Harangi rent richting de bal. Harangi haalt uit met een fantastische trap. Blašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Iwamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwamoto geeft een lange en hoge pass. Tebeşirci met een sublieme pass. Klungelig pakt Harangi de bal. Harangi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:4

29e minuut.
Mioč geeft de bal voor. Cieszyński kopt de bal weg. Iwamoto is nu in balbezit. Grămadă rent richting de bal. Grămadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:5

33e minuut.
Iwamoto geeft een lange en hoge pass. Haji rent richting de bal. Met opzet legt Grămadă zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grămadă naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Haji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golubović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arrúe kopt de bal weg. Golubović rent richting de bal. Iwamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:6

39e minuut.
Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński geeft een lange en hoge pass. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi haalt uit met een fantastische trap. Blašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:7

40e minuut.
Blašković trapt de bal weg. Inworp. Tebeşirci met de inworp. Klungelig pakt Arrúe de bal. Arrúe geeft de bal voor. Blašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iwamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:8

42e minuut.
Mioč bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi passt de bal zonder na te denken. Iwamoto rent richting de bal. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... Blašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Dobra 72%, KLC F.C. 1579 28%.
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:8

58e minuut.
Cieszyński geeft een hoge lob. Tebeşirci kopt de bal weg. Klungelig pakt Mioč de bal. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:9

59e minuut.
Pjanić kopt de bal weg. Mioč rent richting de bal. Harangi rent richting de bal. Harangi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blašković trapt de bal weg. Stokowiec kopt de bal weg. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Stokowiec passt de bal in één keer door. Harangi rent richting de bal. Bubreško rent richting de bal. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Radovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieszyński onderschept slim de pass. Cieszyński met een sublieme pass. Harangi rent richting de bal. Harangi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:10

89e minuut.
Bubreško geeft een lange en hoge pass. Tebeşirci kopt de bal weg. Harangi rent richting de bal. Harangi draait met de bal, schiet en ... Blašković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:11

90e minuut.
Rupčić heeft problemen om de bal te vangen. Iwamoto is nu in balbezit. Rupčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rupčić krijgt een gele kaart. Iwamoto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stokowiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Dobra 76%, KLC F.C. 1579 24%.
Celtic Dobra - KLC F.C. 1579 0:12