Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neretva Kai United
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 31
poor Schieten good
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Limčević is nu in balbezit. Limčević geeft een lange en hoge pass. Daar is Vulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Falčević verovert de bal door een tackle van achteren. Falčević met een sublieme pass. Bežak rent richting de bal. Passatori onderschept slim de pass. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Kai United 0:1

10e minuut.
Turcalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcalo passt de bal met de wreef. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Vukasović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Kai United 0:2

21e minuut.
Turcalo passt de bal in één keer door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krstojević. Morgan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morgan kan niet meer verder spelen. Cemerikić komt het veld opgelopen. Cemerikić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Kai United 0:3

24e minuut.
Limčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Luks rent richting de bal. Limčević onderschept slim de pass. Limčević geeft de bal voor. Passatori krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Falčević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uskok. Falčević raakt geblesseerd tijdens het duel. Cemerikić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obratil probeert de bal met de borst te controleren. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Turcalo geeft een lange en hoge pass. Bertone kopt de bal weg. Limčević geeft de bal voor. Čičković rent richting de bal. Čičković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Vukasović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Limčević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grmuša geeft de bal voor. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 59%, Kai United 41%.
Neretva - Kai United 0:3

49e minuut.
Pušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Turcalo de bal. Falčević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falčević krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Grmuša probeert de bal aan de voet te houden. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń passt de bal met de wreef. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Kai United 0:4

64e minuut.
Cemerikić speelt de bal door. Limčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fafanđel rent richting de bal. Fafanđel geeft een hoge lob. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ... Vukasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Kai United 0:5

72e minuut.
Obratil is nu in balbezit. Obratil geeft een lange en hoge pass. Daar is Vulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Limčević rent richting de bal. Limčević passt de bal met de wreef. Vulić rent richting de bal. Passatori verovert de bal door een tackle van achteren. Passatori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 71%, Kai United 29%.
Neretva - Kai United 0:5