Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kai United Neretva
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Doeltrap. Vukasović trapt de bal weg van het doel. Zdeněk kopt de bal weg. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. Vukasović bokst de bal weg.

10e minuut.
Uskok is nu in balbezit. Viano onderschept slim de pass. Viano probeert naar een medespeler te passen. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nesterenko zal de hoekschop nemen. Zdeněk kopt de bal weg. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Nesterenko onderschept slim de pass. Nesterenko geeft de bal voor. Obratil heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vukasović met een sublieme pass. Viano kopt de bal weg. Klungelig pakt Passatori de bal. Passatori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Grmuša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fafanđel is nu in balbezit. Wojtoń begaat een overtreding. Wojtoń krijgt een gele kaart. Fafanđel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fafanđel kan niet meer verder spelen. Turcalo komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Passatori onderschept slim de pass. Obratil met een sublieme pass. Luks is nu in balbezit. Morgan onderschept slim de pass. Morgan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. Vukasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Neretva 1:0

30e minuut.
Uskok heeft problemen om de bal te vangen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori passt de bal zonder na te denken. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan speelt de bal door. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ansione passt de bal met de wreef. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal met de wreef. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 19%, Neretva 81%.
Kai United - Neretva 1:0

53e minuut.
Ansione speelt de bal door. Vulić rent richting de bal. Nesterenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesterenko krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vukasović trapt de bal weg van het doel. Ansione kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Obratil de bal onder controle te krijgen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ansione speelt de bal door. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Obratil de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ansione speelt de bal door. Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal in één keer door. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - Neretva 2:0

81e minuut.
Obratil trapt de bal weg. Ansione kopt de bal weg. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Turcalo rent richting de bal. Turcalo probeert naar een medespeler te passen. Bertone geeft een lange en hoge pass. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Nesterenko met een snelle inworp. Zdeněk met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een hoge lob. Vukasović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 15%, Neretva 85%.
Kai United - Neretva 2:0