Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomislav Cerna Mitsuoko UTD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Trevižan met een sublieme pass. Daar is Zagorec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stambolija bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec onderschept slim de pass. Zagorec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vresk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mišura de bal. Matak is nu in balbezit. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Mitsuoko UTD 0:1

26e minuut.
Satana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Trevižan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trevižan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trevižan neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Šarčević is nu in balbezit. Šarčević passt de bal met de wreef. Matak rent richting de bal. Mišura verovert de bal door een tackle van achteren. Mišura draait met de bal, schiet en ... Štrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Vlahović speelt de bal door. Vitkovac controleert de bal met de borst. Mišura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišura draait met de bal, schiet en ... Štrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Mitsuoko UTD 0:2

33e minuut.
Šarčević geeft een hoge lob. Aras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišura verovert de bal door een tackle van achteren. Mišura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Mitsuoko UTD 0:3

43e minuut.
Daum is nu in balbezit. Šarčević verovert de bal door een tackle van achteren. Šarčević passt de bal met de wreef. Mišura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišura schiet op doel. Štrk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 66%, Mitsuoko UTD 34%.
Tomislav Cerna - Mitsuoko UTD 0:3

55e minuut.
Vulić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satana met een snelle inworp. Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevižan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Mitsuoko UTD 1:3

88e minuut.
Pancirov met een sublieme pass. Popov is nu in balbezit. Popov passt de bal met de wreef. Mišura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mišura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 51%, Mitsuoko UTD 49%.
Tomislav Cerna - Mitsuoko UTD 1:3