Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mitsuoko UTD Tomislav Cerna
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Maceković met de inworp. Matak rent richting de bal. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov geeft een lange en hoge pass. Mišura krijgt zijn hoofd ertegen. Štrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dobrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Popov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Popov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dobrin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dobrin kan niet meer verder spelen. Vitkovac komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Daar is Zagorec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulić rent richting de bal. Zagorec onderschept slim de pass. Zagorec draait met de bal, schiet en ... Kafka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitsuoko UTD 40%, Tomislav Cerna 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mitsuoko UTD - Tomislav Cerna 0:0

53e minuut.
Aras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maceković met een snelle inworp. Padac is nu in balbezit. Padac geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Budanović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarčević met een snelle inworp. Vlahović rent richting de bal. Vlahović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mišura passt de bal met de wreef. Žodan is nu in balbezit. Met opzet legt Maceković zijn tegenspeler op de grond. Maceković krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Žodan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matak met een snel genomen vrije trap. Stambolija probeert de bal met de borst te controleren. Zagorec is nu in balbezit. Zagorec draait met de bal, schiet en ... Kafka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mitsuoko UTD - Tomislav Cerna 0:1

70e minuut.
Daar is Vresk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlahović geeft de bal voor. Klungelig pakt Čavaljuga de bal. Maceković rent richting de bal. Maceković geeft de bal voor. Štrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mitsuoko UTD 51%, Tomislav Cerna 49%.
Mitsuoko UTD - Tomislav Cerna 0:1