Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jalžabet Gnk Dinamo Zagreb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mihalinec rent richting de bal. Gavrić rent richting de bal. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović haalt uit met een fantastische trap. Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Gnk Dinamo Zagreb 1:0

7e minuut.
Jelinić heeft problemen om de bal te vangen. Šebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebek passt de bal zonder na te denken. Prgin is nu in balbezit. Prgin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Prgin met een sublieme pass. Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić passt de bal met de wreef. Matović is nu in balbezit. Matović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kopun rent richting de bal. Prgin verovert de bal door een tackle van achteren. Prgin speelt de bal door. Matović rent richting de bal. Matović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Šebek is nu in balbezit. Jelinić onderschept slim de pass. Jelinić met een sublieme pass. Matović is nu in balbezit. Matović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Šebek probeert naar een medespeler te passen. Prgin is nu in balbezit. Prgin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gavrić de bal. Gavrić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić verovert de bal door een tackle van achteren. Rapić draait met de bal, schiet en ... Lovrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Jalžabet - Gnk Dinamo Zagreb 1:1

21e minuut.
Šebek met een sublieme pass. Biškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić begaat een overtreding. Jelinić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić is nu in balbezit. Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić is nu in balbezit. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Glavati is nu in balbezit. Rapić onderschept slim de pass. Rapić passt de bal zonder na te denken. Jelinić is nu in balbezit. Jelinić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Završki speelt de bal door. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić is nu in balbezit. Jelinić is nu in balbezit. Jelinić draait met de bal, schiet en ... Lovrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jelinić rent richting de bal. Jelinić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pehar de bal. Rapić is nu in balbezit. Rapić haalt uit met een fantastische trap. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 49%, Gnk Dinamo Zagreb 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Jalžabet - Gnk Dinamo Zagreb 1:1

63e minuut.
Gavrić rent richting de bal. Gavrić probeert naar een medespeler te passen. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović draait met de bal, schiet en ... Hamidović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Gnk Dinamo Zagreb 2:1

66e minuut.
Glavati geeft een hoge lob. Biškić controleert de bal met de borst. Biškić speelt de bal door. Matović rent richting de bal. Matović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Milašević is nu in balbezit. Milašević geeft een lange en hoge pass. Rapić rent richting de bal. Rapić schiet op doel. Grk kopt de bal weg. Lovrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 53%, Gnk Dinamo Zagreb 47%.
NK Jalžabet - Gnk Dinamo Zagreb 2:1