Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnk Dinamo Zagreb NK Jalžabet
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jelinić rent richting de bal. Jelinić passt de bal zonder na te denken. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić draait met de bal, schiet en ... Lovrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - NK Jalžabet 1:0

7e minuut.
Završki rent richting de bal. Jelinić rent richting de bal. Jelinić passt de bal zonder na te denken. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić draait met de bal, schiet en ... Lovrović bokst de bal weg. Paal!

10e minuut.
Kopun heeft problemen om de bal te vangen. Prgin verovert de bal door een tackle van achteren. Prgin met een sublieme pass. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Završki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kažović is nu in balbezit. Kažović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnk Dinamo Zagreb - NK Jalžabet 1:1

12e minuut.
Milašević passt de bal zonder na te denken. Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić is nu in balbezit. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gugo trapt de bal weg van het doel. Šebek kopt de bal weg. Mihalinec is nu in balbezit. Gavrić rent richting de bal. Gavrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - NK Jalžabet 1:2

31e minuut.
Mihalinec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biškić de bal. Paro met een sublieme pass. Šimundić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimundić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kažović rent richting de bal. Kažović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prgin de bal. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović draait met de bal, schiet en ... Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - NK Jalžabet 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 54%, NK Jalžabet 46%.
Gnk Dinamo Zagreb - NK Jalžabet 1:3

73e minuut.
Daar is Šimundić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelinić rent richting de bal. Završki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jelinić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rapić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

77e minuut.
Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebek is nu in balbezit. Šebek geeft een hoge lob. Matović rent richting de bal. Matović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 43%, NK Jalžabet 57%.
Gnk Dinamo Zagreb - NK Jalžabet 1:3