Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Dobra Kai United
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Viano met een sublieme pass. Wojtoń rent richting de bal. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Blašković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Kai United 0:1

7e minuut.
Zdeněk speelt de bal door. Bubreško rent richting de bal. Passatori onderschept slim de pass. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Kai United 0:2

7e minuut.
Rupčić passt de bal in één keer door. Mioč is nu in balbezit. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń passt de bal in één keer door. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ... Blašković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Kai United 0:3

11e minuut.
Zdeněk rent richting de bal. Zdeněk passt de bal zonder na te denken. Wojtoń rent richting de bal. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. Blašković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ansione speelt de bal door. Viano is nu in balbezit. Viano met een sublieme pass. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal met de wreef. Ansione probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zdeněk met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een lange en hoge pass. Wojtoń heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Passatori verovert de bal door een tackle van achteren. Passatori probeert naar een medespeler te passen. Zdeněk speelt de bal door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Kai United 0:4

39e minuut.
Viano onderschept slim de pass. Viano geeft de bal voor. Doščić is nu in balbezit. Passatori onderschept slim de pass. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Blašković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Dobra 69%, Kai United 31%.
Celtic Dobra - Kai United 0:4

50e minuut.
Zdeněk controleert de bal met de borst. Domuzin onderschept slim de pass. Domuzin passt de bal zonder na te denken. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Kai United 0:5

51e minuut.
Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansione geeft de bal voor. Klungelig pakt Doščić de bal. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan geeft een hoge lob. Pjanić heeft problemen om de bal te vangen. Passatori rent richting de bal. Passatori geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Trifković kopt de bal weg. Klungelig pakt Laitinen de bal. Krasniqui rent richting de bal. Krasniqui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Dobra - Kai United 1:5

73e minuut.
Mioč is nu in balbezit. Viano rent richting de bal. Viano passt de bal in één keer door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Domuzin heeft problemen om de bal te vangen. Zdeněk rent richting de bal. Zdeněk met een sublieme pass. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Zdeněk rent richting de bal. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wojtoń rent richting de bal. Golubović begaat een overtreding. Wojtoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Ansione zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passatori springt en kopt de bal. Wojtoń springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Dobra 68%, Kai United 32%.
Celtic Dobra - Kai United 1:5