Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLC F.C. 1579 Neretva
352xy Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Grmuša rent richting de bal. Iwamoto rent richting de bal. Grmuša verovert de bal door een tackle van achteren. Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Iwamoto de bal. Iwamoto schiet op doel. Vukasović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Neretva 1:0

5e minuut.
Krstojević speelt de bal door. Uskok rent richting de bal. Harangi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harangi krijgt een gele kaart. Uskok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Arrúe is nu in balbezit. Arrúe met een sublieme pass. Klungelig pakt Harangi de bal. Harangi passt de bal met de wreef. Iwamoto rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Neretva 2:0

14e minuut.
Fafanđel rent richting de bal. Stokowiec onderschept slim de pass. Saputra probeert naar een medespeler te passen. Iwamoto rent richting de bal. Iwamoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Turcalo is nu in balbezit. Arrúe verovert de bal door een tackle van achteren. Arrúe speelt de bal door. Harangi rent richting de bal. Harangi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tebeşirci probeert naar een medespeler te passen. Harangi is nu in balbezit. Harangi passt de bal zonder na te denken. Daar is Iwamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vukasović trapt de bal weg van het doel. Saputra probeert naar een medespeler te passen. Obratil is nu in balbezit. Iwamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Iwamoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Grmuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwamoto onderschept slim de pass. Iwamoto passt de bal in één keer door. Harangi rent richting de bal. Harangi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Turcalo rent richting de bal. Arrúe onderschept slim de pass. Arrúe passt de bal zonder na te denken. Harangi is nu in balbezit. Harangi schiet op doel. Vukasović bokst de bal weg.

40e minuut.
Cieszyński rent richting de bal. Cieszyński geeft de bal voor. Vukasović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harangi de bal. Harangi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Saputra passt de bal zonder na te denken. Harangi is nu in balbezit. Turcalo rent richting de bal. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iwamoto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Neretva 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 20%, Neretva 80%.
KLC F.C. 1579 - Neretva 3:0

46e minuut.
Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebeşirci passt de bal zonder na te denken. Harangi speelt de bal door. Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebeşirci geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadek rent richting de bal. Sadek passt de bal zonder na te denken. Tebeşirci is nu in balbezit. Tebeşirci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Iwamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Obratil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obratil geeft de bal voor. Tebeşirci rent richting de bal. Tebeşirci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bežak de bal. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fafanđel bereikt de bal nog maar net als eerste. Saputra verovert de bal door een tackle van achteren. Saputra probeert naar een medespeler te passen. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bežak geeft de bal voor. Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebeşirci passt de bal in één keer door. Harangi rent richting de bal. Harangi schiet op doel. Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Neretva 4:0

73e minuut.
Harangi rent richting de bal. Harangi passt de bal met de wreef. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Neretva 5:0

76e minuut.
Cieszyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saputra de bal. Saputra met een sublieme pass. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... Vukasović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Charquero geeft een lange en hoge pass. Harangi kopt de bal weg. Grmuša heeft problemen om de bal te vangen. Iwamoto is nu in balbezit. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Saputra met een sublieme pass. Tebeşirci rent richting de bal. Tebeşirci geeft een hoge lob. Iwamoto rent richting de bal. Iwamoto draait met de bal, schiet en ... Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Neretva 6:0

83e minuut.
Stokowiec passt de bal met de wreef. Cieszyński is nu in balbezit. Cieszyński geeft de bal voor. Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 16%, Neretva 84%.
KLC F.C. 1579 - Neretva 6:0