Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neretva KLC F.C. 1579
Normal Tactiek 352xy
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 47.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Arrúe verovert de bal door een tackle van achteren. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko speelt de bal door. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stankowicz is nu in balbezit. Fafanđel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafanđel passt de bal in één keer door. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Artemenko met een sublieme pass. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Vukasović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:1

14e minuut.
Daszek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abdinović de bal. Abdinović met een sublieme pass. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:2

15e minuut.
Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek met een sublieme pass. Artemenko speelt de bal door. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Sayıner passt de bal met de wreef. Fafanđel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sayıner. Sayıner krijgt een gele kaart. Fafanđel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fafanđel kan niet meer verder spelen. Turcalo komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abdinović de bal. Abdinović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bežak de bal onder controle te krijgen. Vukasović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Daszek probeert naar een medespeler te passen. Artemenko rent richting de bal. Artemenko passt de bal met de wreef. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Vukasović met een harde bal richting middenveld. Daszek kopt de bal weg. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Stankowicz geeft de bal voor. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:3

29e minuut.
Daszek rent richting de bal. Daszek passt de bal met de wreef. Gaţu rent richting de bal. Gaţu geeft de bal voor. Abdinović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Abdinović kopt de bal weg. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko rent richting de bal. Artemenko haalt uit met een fantastische trap. Vukasović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:4

44e minuut.
Sayıner is nu in balbezit. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Artemenko speelt de bal door. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 84%, KLC F.C. 1579 16%.
Neretva - KLC F.C. 1579 0:4

47e minuut.
Grmuša kopt de bal weg. Daar is Bežak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Vukasović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Vulić geeft een lange en hoge pass. Gaţu rent richting de bal. Gaţu passt de bal in één keer door. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Stankowicz kopt de bal weg. Sayıner speelt de bal door. Abdinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vukasović trapt de bal weg. Artemenko kopt de bal weg. Abdinović rent richting de bal. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Stankowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bežak de bal. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Sayıner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:5

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Bežak de bal onder controle te krijgen. Daszek rent richting de bal. Daszek geeft een lange en hoge pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:6

56e minuut.
Artemenko controleert de bal met de borst. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Daszek met een sublieme pass. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:7

63e minuut.
Obratil geeft een hoge lob. Stokowiec geeft een hoge lob. Obratil heeft problemen om de bal te vangen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Arrúe rent richting de bal. Arrúe geeft een hoge lob. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel. Vukasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:8

71e minuut.
Stankowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankowicz met een sublieme pass. Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko passt de bal zonder na te denken. Sayıner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Arrúe is nu in balbezit. Artemenko speelt de bal door. Sayıner is nu in balbezit. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bežak geeft een hoge lob. Uskok heeft problemen om de bal te vangen. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko geeft de bal voor. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - KLC F.C. 1579 0:9

85e minuut.
Turcalo is nu in balbezit. Artemenko onderschept slim de pass. Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović met een sublieme pass. Artemenko met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 84%, KLC F.C. 1579 16%.
Neretva - KLC F.C. 1579 0:9