Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomislav Cerna Gnk Dinamo Zagreb
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jelinić rent richting de bal. Jelinić passt de bal in één keer door. Daum rent richting de bal. Šimundić onderschept slim de pass. Šimundić geeft de bal voor. Štrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rapić rent richting de bal. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Gnk Dinamo Zagreb 0:1

18e minuut.
Zagorec heeft problemen om de bal te vangen. Bahtić is nu in balbezit. Zagorec begaat een overtreding. Zagorec krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Todić trapt de bal weg. Inworp. Žodan met een snelle inworp. Trevižan is nu in balbezit. Trevižan schiet op doel. Hamidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrin geeft een hoge lob. Todić controleert de bal met de borst. Zagorec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hamidović met een harde bal richting middenveld. Matak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić onderschept slim de pass. Jelinić geeft een hoge lob. Rapić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 50%, Gnk Dinamo Zagreb 50%.
Tomislav Cerna - Gnk Dinamo Zagreb 0:1

46e minuut.
Dobrin geeft een hoge lob. Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorec onderschept slim de pass. Zagorec draait met de bal, schiet en ... Hamidović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomislav Cerna - Gnk Dinamo Zagreb 1:1

51e minuut.
Čavaljuga met een snelle inworp. Matak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matak speelt de bal door. Zagorec rent richting de bal. Zagorec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Gnk Dinamo Zagreb 2:1

57e minuut.
Lotrić probeert de bal met de borst te controleren. Satana rent richting de bal. Satana met een sublieme pass. Zagorec is nu in balbezit. Zagorec draait met de bal, schiet en ... Hamidović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomislav Cerna - Gnk Dinamo Zagreb 3:1

60e minuut.
Rapić rent richting de bal. Jelinić is nu in balbezit. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Milašević speelt de bal door. Daar is Dobrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapić begaat een overtreding. Rapić krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Milašević verovert de bal door een tackle van achteren. Milašević speelt de bal door. Rapić rent richting de bal. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Zagorec de bal. Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Todić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Todić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Mihalinec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevižan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomislav Cerna 49%, Gnk Dinamo Zagreb 51%.
Tomislav Cerna - Gnk Dinamo Zagreb 3:1