Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neretva Gnk Dinamo Zagreb
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Fafanđel onderschept slim de pass. Fafanđel geeft een lange en hoge pass. Krstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskok is nu in balbezit. Uskok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mihalinec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jelinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelinić met een sublieme pass. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vukasović met een harde bal richting middenveld. Mihalinec kopt de bal weg. Daar is Rapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Milašević passt de bal zonder na te denken. Turcalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić rent richting de bal. Jelinić is nu in balbezit. Jelinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Uskok rent richting de bal. Uskok passt de bal in één keer door. Krstojević rent richting de bal. Krstojević haalt uit met een fantastische trap. Hamidović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Gnk Dinamo Zagreb 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt Milašević de bal. Uskok rent richting de bal. Krstojević rent richting de bal. Krstojević schiet op doel. Bahtić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 44%, Gnk Dinamo Zagreb 56%.
Neretva - Gnk Dinamo Zagreb 1:0

51e minuut.
Turcalo rent richting de bal. Rapić verovert de bal door een tackle van achteren. Rapić passt de bal zonder na te denken. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mihalinec onderschept slim de pass. Jelinić rent richting de bal. Turcalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turcalo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Lotrić onderschept slim de pass. Turcalo verovert de bal door een tackle van achteren. Turcalo probeert naar een medespeler te passen. Krstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Uskok met een sublieme pass. Krstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopun begaat een overtreding. Krstojević moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Krstojević kan niet meer verder spelen. Trnić komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Milašević geeft een hoge lob. Rapić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vulić ... Strafschop! Vulić krijgt een gele kaart. Rapić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jelinić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neretva - Gnk Dinamo Zagreb 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 62%, Gnk Dinamo Zagreb 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neretva - Gnk Dinamo Zagreb 1:1