Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnk Dinamo Zagreb Neretva
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bahtić verovert de bal door een tackle van achteren. Bahtić passt de bal zonder na te denken. Lotrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstojević verovert de bal door een tackle van achteren. Krstojević haalt uit met een fantastische trap. Hamidović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hamidović met een sublieme pass. Jelinić kopt de bal weg. Mihalinec is nu in balbezit. Uskok bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskok schiet op doel. Hamidović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Fafanđel speelt de bal door. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić passt de bal zonder na te denken. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lotrić geeft de bal voor. Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalinec geeft een lange en hoge pass. Rapić rent richting de bal. Rapić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vukasović trapt de bal weg van het doel. Milašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milašević met een sublieme pass. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fafanđel passt de bal met de wreef. Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalinec geeft een hoge lob. Rapić is nu in balbezit. Rapić draait met de bal, schiet en ... Vukasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

42e minuut.
Šimundić verovert de bal door een tackle van achteren. Šimundić speelt de bal door. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić draait met de bal, schiet en ... Obratil probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 30%, Neretva 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnk Dinamo Zagreb - Neretva 0:0

48e minuut.
Jelinić is nu in balbezit. Milašević rent richting de bal. Milašević probeert naar een medespeler te passen. Paro rent richting de bal. Paro passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vulić geeft een hoge lob. Milašević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grmuša de bal onder controle te krijgen. Rapić rent richting de bal. Rapić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hamidović met een harde bal richting middenveld. Skok kopt de bal weg. Mihalinec heeft problemen om de bal te vangen. Uskok bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jelinić rent richting de bal. Fafanđel onderschept slim de pass. Fafanđel geeft de bal voor. Šimundić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimundić schiet op doel. Vukasović bokst de bal weg.

60e minuut.
Vulić geeft de bal voor. Milašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milašević passt de bal in één keer door. Paro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paro schiet op doel. Vukasović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Neretva 1:0

74e minuut.
Skok met een sublieme pass. Krstojević rent richting de bal. Todić rent richting de bal. Krstojević verovert de bal door een tackle van achteren. Krstojević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 42%, Neretva 58%.
Gnk Dinamo Zagreb - Neretva 1:0