Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLC F.C. 1579 Tomislav Cerna
352xy Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten weak
excellent Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Artemenko passt de bal zonder na te denken. Daar is Žodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žodan passt de bal in één keer door. Zagorec rent richting de bal. Zagorec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Doeltrap. Štrk trapt de bal weg. Artemenko kopt de bal weg. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Štrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Budanović met een harde bal richting middenveld. Artemenko kopt de bal weg. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 1:0

16e minuut.
Stankowicz speelt de bal door. Daar is Artemenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko passt de bal met de wreef. Sayıner rent richting de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Štrk met een harde bal richting middenveld. Stankowicz kopt de bal weg. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 2:0

20e minuut.
Gaţu passt de bal zonder na te denken. Stankowicz rent richting de bal. Stankowicz geeft een hoge lob. Abdinović heeft problemen om de bal te vangen. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Abdinović kopt de bal weg. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko passt de bal met de wreef. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko passt de bal zonder na te denken. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Štrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 3:0

27e minuut.
Artemenko probeert naar een medespeler te passen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Matak geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Artemenko de bal. Trevižan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevižan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daszek kopt de bal weg. Daar is Daum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović probeert naar een medespeler te passen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daszek geeft een hoge lob. Artemenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matak. Artemenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arrúe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gaţu is nu in balbezit. Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Abdinović controleert de bal met de borst. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 18%, Tomislav Cerna 82%.
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 4:0

54e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Aras verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović schiet op doel. Štrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Satana met de inworp. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko passt de bal met de wreef. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 5:0

70e minuut.
Arrúe passt de bal met de wreef. Daszek rent richting de bal. Daszek geeft een hoge lob. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stankowicz rent richting de bal. Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daum de bal. Daszek is nu in balbezit. Daszek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 6:0

75e minuut.
Stankowicz met een snelle inworp. Gaţu geeft de bal voor. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović schiet op doel. Štrk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 7:0

78e minuut.
Artemenko geeft de bal voor. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Budanović rent richting de bal. Abdinović onderschept slim de pass. Abdinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 8:0

79e minuut.
Abdinović probeert naar een medespeler te passen. Daszek is nu in balbezit. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLC F.C. 1579 14%, Tomislav Cerna 86%.
KLC F.C. 1579 - Tomislav Cerna 8:0