Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jalžabet Kai United
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 32
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Limčević met een sublieme pass. Passatori is nu in balbezit. Vujnović begaat een overtreding. Passatori raakt geblesseerd tijdens het duel. Ansione zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Grk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Kai United 0:1

16e minuut.
Čičković speelt de bal door. Limčević is nu in balbezit. Limčević passt de bal zonder na te denken. Passatori is nu in balbezit. Passatori draait met de bal, schiet en ... Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Završki rent richting de bal. Passatori onderschept slim de pass. Passatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Daar is Šebek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 64%, Kai United 36%.
NK Jalžabet - Kai United 0:1

50e minuut.
Inworp. Nesterenko met een snelle inworp. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori schiet op doel. Pehar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vujnović probeert de bal aan de voet te houden. Ansione is nu in balbezit. Ansione passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Passatori de bal. Passatori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Kai United 0:2

61e minuut.
Nesterenko geeft een lange en hoge pass. Falčević kopt de bal weg. Klungelig pakt Grk de bal. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Ansione is nu in balbezit. Ansione geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pehar de bal. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ansione kopt de bal weg. Nesterenko probeert de bal met de borst te controleren. Nesterenko probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lovrović bokst de bal weg.

73e minuut.
Ansione speelt de bal door. Pehar rent richting de bal. Passatori verovert de bal door een tackle van achteren. Passatori draait met de bal, schiet en ... Lovrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - Kai United 0:3

86e minuut.
Pehar passt de bal in één keer door. Inworp. Laitinen met een snelle inworp. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Lovrović met een harde bal richting middenveld. Nesterenko kopt de bal weg. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 77%, Kai United 23%.
NK Jalžabet - Kai United 0:3