Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kai United NK Jalžabet
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Šebek rent richting de bal. Zdeněk rent richting de bal. Wojtoń speelt de bal door. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 1:0

28e minuut.
Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansione geeft een hoge lob. Daar is Grk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatori is nu in balbezit. Passatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan passt de bal met de wreef. Ansione heeft problemen om de bal te vangen. Ansione passt de bal met de wreef. Wojtoń geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 2:0

43e minuut.
Biškić is nu in balbezit. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń geeft een lange en hoge pass. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 3:0

44e minuut.
Grk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtoń passt de bal met de wreef. Passatori rent richting de bal. Passatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 23%, NK Jalžabet 77%.
Kai United - NK Jalžabet 4:0

48e minuut.
Daar is Biškić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń passt de bal in één keer door. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zdeněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdeněk speelt de bal door. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Lovrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 5:0

50e minuut.
Wojtoń speelt de bal door. Passatori rent richting de bal. Završki rent richting de bal. Passatori onderschept slim de pass. Passatori schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Morgan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šebek. Morgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morgan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Passatori rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Passatori is nu in balbezit. Passatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 6:0

58e minuut.
Zdeněk speelt de bal door. Viano rent richting de bal. Viano speelt de bal door. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Viano onderschept slim de pass. Viano probeert naar een medespeler te passen. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Viano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko geeft de bal voor. Wojtoń heeft problemen om de bal te vangen. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Lovrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń speelt de bal door. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Pehar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pehar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nesterenko met een snelle inworp. Passatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatori geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Završki speelt de bal door. Nesterenko is nu in balbezit. Nesterenko speelt de bal door. Viano geeft een lange en hoge pass. Passatori krijgt zijn hoofd ertegen. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Passatori rent richting de bal. Passatori schiet op doel. Lovrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kai United - NK Jalžabet 7:0

88e minuut.
Morgan onderschept slim de pass. Morgan speelt de bal door. Wojtoń rent richting de bal. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grk de bal onder controle te krijgen. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Daar is Wojtoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń geeft een hoge lob. Passatori rent richting de bal. Passatori haalt uit met een fantastische trap. Lovrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kai United 16%, NK Jalžabet 84%.
Kai United - NK Jalžabet 7:0