Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnk Dinamo Zagreb Celtic Dobra
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji is nu in balbezit. Haji passt de bal met de wreef. Rupčić rent richting de bal. Rupčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mihalinec verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalinec geeft een hoge lob. Daar is Pjanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rupčić onderschept slim de pass. Milašević is nu in balbezit. Rupčić verovert de bal door een tackle van achteren. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Milašević is nu in balbezit. Domuzin is nu in balbezit. Domuzin geeft de bal voor. Rupčić rent richting de bal. Rupčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnk Dinamo Zagreb - Celtic Dobra 0:1

45e minuut.
Haji is nu in balbezit. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Haji begaat een overtreding. Haji krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 54%, Celtic Dobra 46%.
Gnk Dinamo Zagreb - Celtic Dobra 0:1

67e minuut.
Mioč onderschept slim de pass. Haji is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milašević. Milašević krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Milašević passt de bal met de wreef. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Božičev onderschept slim de pass. Jelinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinić schiet op doel. Blašković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mihalinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioč bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioč probeert naar een medespeler te passen. Jelinić rent richting de bal. Jelinić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rapić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnk Dinamo Zagreb - Celtic Dobra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnk Dinamo Zagreb 52%, Celtic Dobra 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnk Dinamo Zagreb - Celtic Dobra 1:1