Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neretva Mitsuoko UTD
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pancirov met een snelle inworp. Klungelig pakt Kurčubić de bal. Kurčubić passt de bal in één keer door. Maceković is nu in balbezit. Maceković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obratil speelt de bal door. Luks is nu in balbezit. Maceković begaat een overtreding. Maceković krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Fafanđel geeft een lange en hoge pass. Vulić probeert de bal aan de voet te houden. Krstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstojević haalt uit met een fantastische trap. Kafka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Mitsuoko UTD 1:0

20e minuut.
Luks met de inworp. Uskok is nu in balbezit. Uskok geeft de bal voor. Krstojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neretva - Mitsuoko UTD 2:0

42e minuut.
Fafanđel met een sublieme pass. Matešić is nu in balbezit. Matešić passt de bal zonder na te denken. Mišura is nu in balbezit. Mišura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 46%, Mitsuoko UTD 54%.
Neretva - Mitsuoko UTD 2:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarčević met een snelle inworp. Skok is nu in balbezit. Matešić onderschept slim de pass. Matešić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neretva 74%, Mitsuoko UTD 26%.
Neretva - Mitsuoko UTD 2:0