Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Jalžabet KLC F.C. 1579
Normal Tactiek 352xy
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 46.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Grk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grk speelt de bal door. Daar is Biškić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Stankowicz met een sublieme pass. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek passt de bal zonder na te denken. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel. Lovrović bokst de bal weg.

6e minuut.
Prgin passt de bal zonder na te denken. Arrúe rent richting de bal. Arrúe speelt de bal door. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abdinović is nu in balbezit. Artemenko rent richting de bal. Artemenko met een sublieme pass. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:1

13e minuut.
Artemenko heeft problemen om de bal te vangen. Artemenko passt de bal met de wreef. Daszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abdinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:2

15e minuut.
Šebek is nu in balbezit. Artemenko onderschept slim de pass. Artemenko met een sublieme pass. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:3

17e minuut.
Daar is Stankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pehar de bal. Abdinović verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović schiet op doel. Lovrović bokst de bal weg. Abdinović is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abdinović kopt de bal weg. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel. Lovrović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sułkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gaţu de bal. Gaţu passt de bal zonder na te denken. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Šebek geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz kopt de bal weg. Gaţu heeft problemen om de bal te vangen. Stankowicz geeft een lange en hoge pass. Abdinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Abdinović is nu in balbezit. Pehar geeft een lange en hoge pass. Šebek probeert de bal aan de voet te houden. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Abdinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović speelt de bal door. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Lovrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:4

31e minuut.
Sayıner passt de bal in één keer door. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lovrović met een harde bal richting middenveld. Arrúe kopt de bal weg. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Šebek rent richting de bal. Artemenko verovert de bal door een tackle van achteren. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Stankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemenko is nu in balbezit. Šebek begaat een overtreding. Šebek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Artemenko is nu in balbezit. Artemenko speelt de bal door. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović haalt uit met een fantastische trap. Lovrović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 85%, KLC F.C. 1579 15%.
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:5

50e minuut.
Abdinović rent richting de bal. Artemenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemenko passt de bal met de wreef. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:6

54e minuut.
Lovrović neemt vlug de vrije trap. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu passt de bal zonder na te denken. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Arrúe de bal. Gaţu rent richting de bal. Gaţu passt de bal met de wreef. Abdinović rent richting de bal. Abdinović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:7

64e minuut.
Daszek heeft problemen om de bal te vangen. Arrúe rent richting de bal. Arrúe geeft een lange en hoge pass. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stankowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grk is nu in balbezit. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:8

68e minuut.
Lovrović trapt de bal weg van het doel. Gaţu speelt de bal door. Abdinović rent richting de bal. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:9

73e minuut.
Grk geeft een lange en hoge pass. Sułkowski rent richting de bal. Prgin is nu in balbezit. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdinović rent richting de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:10

76e minuut.
Stankowicz passt de bal in één keer door. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović passt de bal in één keer door. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:11

77e minuut.
Abdinović passt de bal met de wreef. Daszek rent richting de bal. Daszek speelt de bal door. Klungelig pakt Abdinović de bal. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Završki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović passt de bal met de wreef. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:12

79e minuut.
Završki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pehar met een sublieme pass. Abdinović is nu in balbezit. Abdinović draait met de bal, schiet en ... Lovrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:13

81e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Grk heeft problemen om de bal te vangen. Abdinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:14

82e minuut.
Daar is Matović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner passt de bal met de wreef. Abdinović rent richting de bal. Abdinović schiet op doel. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Stankowicz de bal. Stankowicz speelt de bal door. Arrúe bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek rent richting de bal. Daszek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Arrúe kopt de bal weg. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu passt de bal zonder na te denken. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daszek met een sublieme pass. Artemenko rent richting de bal. Artemenko speelt de bal door. Klungelig pakt Sayıner de bal. Sayıner schiet op doel. Lovrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sułkowski geeft de bal voor. Artemenko rent richting de bal. Artemenko passt de bal in één keer door. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel. Lovrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stankowicz zal de hoekschop nemen. Sayıner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Jalžabet 87%, KLC F.C. 1579 13%.
NK Jalžabet - KLC F.C. 1579 0:14